Zbieramy ekipę do gry, mile widziani początkujący

jak włączam przez GameforceLive to nic przerwa a jak przez Aiona to jakiś bład na czerwono i pisze Przerwij Ponów Próbe i Ignoruj daje np ignoruj włącza się ale znów jak daje Graj teraz pisze Szukanie Patchow i Przerwa tak jak przez GameforceLive

Jeśli możesz, daj screeny pokazujące, co dokładnie się dzieje., kiedy klikasz "graj teraz".

Jesteś pewien, że zainstalowałeś najnowszy patch?

http://speedy.sh/VbAQw/Bez-tytulu.png

masz Screena

Taki komunikat wyświetla Ci się po kliknięciu "run game"? Skąd pobierałeś launcher? I dlaczego, na bogów, zainstalowałeś grę na dysku C?

tak na C a wychodzi mi komunikat jak wlaczam gre a jak przez GameForceLive to normalnie ale jak klikam graj teraz to nie dziala pisze Szuaknie Patchow i przerwa

Grę możesz uruchomić tylko przez Gameforge Live. Piszesz, że po komunikacie "wyszukiwanie patchów" jest przerwa. Jak konkretnie ta przerwa wygląda? Wyłącza Ci się program?

Może config kompa pokaż

no wlaśnie nic klikam graj teraz więć pisze Szukanie Patchów i potem znów Graj teraz pisze i tak ciągle

Mój Laptop

Acpi x64 based Pc

ATI Mobility Radeon HD 4200 Series

AMD Turion II P540 Dual-Core.

ram 4,00 GB

Aion.bin jest procesem włączajacym się do internetu, sprawdź ustawienia twojego firewalla i antywirusa.

Z checia zagram z wami. Mam pare lat doswiadczenia w Aionie a ten temat zachecil mnie do powrotu po dosc sporej przerwie :)

Co do GoldPacka to spokojnie na 20-30 lvlu powinniscie miec juz na tyle kaski aby zaopatrzyc sie w niego ( wczesniej nawet potrzebny nie jest), bynajmniej tak bylo kiedys.

oki zaraz sprawdzę bo teraz muszę kończyć a powiedzcie mi czy mi pójdzie aion na tym Sprzęcie ?? 3 posty wyżej jest

8600M gt, dual core 2.4, 4gb ram slabo chodzilo medium, na pvp klatki

kumplowi ladnie chodzi na

phenom 965, 9800gt

Ok, zatem zaczekamy na bliższe informacje. Dla mnie niestesy system operacyjny Windows jest czarną magią (na co dzień używam Linuxa), ale może ktoś bardziej doświadczony podpowie.

MrHyde, oczywiście jesteś jak najmilej widziany. Gramy codziennie ok. 21 na serwerze Nexus po stronie Asmodian.

Przypominam o naszym kanale na TS:

serwer: 178.63.38.203

kanał: Le pacte des loups (brak hasła)

A czy jest możliwość kupienia GP taniej, np. wewnątrz Legionu? Prowadzicie coś takiego, Beorn?

A o to to musisz już pytać sama na Legionowym, bo sam nie wiem i raczej stawiam na nie :)

Komarros będzie organizował Event Legionowy ( PVP 2 vs 2 )w którym do wygrania będą 3 gold packi, balickie skórki setów oraz enchanty L90 - L100, ale na razie brakuje mu jakiś tam rzeczy jeszcze do crafta.

A czy polecasz kupowanie GP na Allegro? Chodzą po 1/2 ceny, ale nie wiem, czy to jest pewny, bezpieczny zakup...

Poza tym myślę, że prowadzenie własnej, wewnątrzlegionowej sprzedaćy GP byłaby dobrą opcją wzajemnego wsparcia dla mniej zamożnych graczy. My jesteśmy dorośli i sobie zarobimy, ale grają też młodsze osoby, których nie stać na wydanie 40 zł miesięcznie na GP. Można byłoby pomyśleć o wyróżnieniu dla osób, które chciałyby wesprzeć w ten sposób młodszych graczy. To oczywiście jedynie propozycja, ale sądzę, że może być warta omówienia podczas jutrzejszego zebrania.

Nie Wierze Działa 3 raz zainstalowałem i działa ;p ok teraz update i gram ;p

To dobra wiadomość. Witaj w naszym gronie :). Dzisiaj chyba już nikogo nie złapiesz, ale przy najbliższej okazji postaramy się zagrać wspólnie.

Ej powiecie mi bo pobieram Update i jak dam Stop Update i jutro włączę kompa będzie mi dalej pobierać od tego momentu kiedy przerwałem czy będę musiał od nowa ?

Od tego momentu kiedy przerwałeś. :)