Ja za to gram na opcjach full w high engine (zmieniam jedynie w stolicy, żeby nie łapać lagów), a mój sprzęt nie należy ani do najnowszych, ani do najlepszych. Nie wiem, czym Paweleqqk się sugerował, ale polecam osobiście pobrać grę, sprawdzić i pobawić się ustawieniami. Mi teoretycznie Metro 2033 miało nie chodzić, a gram na wysokich ustawieniach graficznych bez żadnych ścinek.
Zbieramy ekipę do gry, mile widziani początkujący
Eterions ma tak zjechaną opinie że nawet po stronie elyo po was jadą... To jest najgorszy legiion jaki kiedykolwiek powstał w tej grze.
Jeśli masz do nas jakieś zastrzeżenia, to konkrety proszę. Bo mi doświadczenie póki co pokazało, że jest wręcz odwrotnie i jest to Legion, na którego rzecz warto działać.
ja może pogram ale jak dojdo nowe postacie
Eterions ma tak zjechaną opinie że nawet po stronie elyo po was jadą... To jest najgorszy legiion jaki kiedykolwiek powstał w tej grze.
Cool story bro Ale mówiąc "nawet ely" to właśnie dostałem od Ciebie mega komplement także dzięki
Szkoda, że to Etherions nie raz zaszło Elyosą za skórę, więc nie dziwię się, że po nas "jadą", bo tylko tyle potrafią dzieciaki Hmm przypominam sobie jedną super akcje, gdy w tiamarancie mieliśmy oba PRAWE FORTY (czyli te co powinny być Ely), dzięki naszemu Connectionlostowi (xform) udało się zrealizować ten plan i zdziesiątkować Ely
Helenka jak chcesz być kolejnym "głupim człowiekiem" co chcę normalnie niemożliwego od Legionu w postaci: "ja jestem pro i macie wszyscy o mnie dbać jak o boga", mają wszędzie być "złote buty i dywany", wszyscy mają codziennie robić masę AP i tylko PVP "bo ja tak chce", po co realne życie, gra lepsza lub wierzy w bajki, plotki lub opinie zdeprawowanych graczy to proszę skończ, bo jakoś nie widzę żeby mi 150 osób w Legionie (aktywnych osób 150) gadało takie bzdury jak widzę na forach. Zaczyna mnie już to trollowanię męczyć.
Najgorszy Legion ? Szkoda, że osobiście byłem już prawie we wszystkich Legionach Ely i na razie tylko Fantasy się godnie reprezentuje, bo w reszcie Legionów panuje totalny chaos. Za to my jesteśmy najlepszym Polskim Legionem, który posiada taką ilość aktywnych graczy i liczy się dla Nas towarzyska gra, a nie: kto kogo zabił, ooo ten Ely zabił tego będąc w zergu i napisał "Etherions noobs, 0 in pvp", szkoda, że na solo gracze nie są tacy "mądrzy i odważni", ja mam lepsze itemki od Ciebie więc jesteś noooooooob, ja gram więcej od Ciebie bo ta gra to jest normalnie no-life i muszę być najlepszym.
To powyżej to haha przykłady większości dzieci Aiona co wyrażają te Twoje opinie i jadą po Nas, a nie normalnych graczy.
Nikt nie chciałby tego gniazda szerszeni na tyle wkurzyć, żeby wszyscy weszli do gry i wyszli razem do walki, ponieważ byłaby to katastrofa dla prowokatora, a w Legionie 120 osób to 60tki, a nie same low lvle jak to często wiedzą niby lepiej nasze forumowe trolle.
Etherions ma tak dobrą opinie z Legionami, które są normalne (np. Scream, Oracion Seis, Moherowa Mafia i inne), że nie mamy problemu z siege, sunyaką czy TH. A o Almost Skilled ( Legion Asmo ) to pewnie Ely normalnie ballady układają co ? Legion sprzedawczyków co trzymają sztamę z Ely przez co każdy Asmo na tym traci, bo głupki myślą tylko o sobie wymieniając się bossami, a na dobitkę co drugi u nich to leci na aion skrypcie lub innym syfie.
P.S. Jeszcze jedna kłamliwa i prowokacyjna wzmianka o Etherions, zamiast prowadzenia tematu zgodnie z tematem, a zgłoszę osoby które trollują lub offtopują do Admina i skończy się zabawa. Od tego jest odpowiedni temat Etherions!
To że AlphaWolf składa taką grupę, nie znaczy, że każdy musi dołączyć do Etherions, to nie jest temat rekrutacyjny tylko temat do wspólnego grania graczy, którzy potem sami zdecydują co chcą zrobić i czy chcą dołączyć, aby zasilić Legion, ale bez względu na decyzję więź i kontakt zawsze pozostanie w tej grupie w której grali/grają. Będzie kiedyś miło wspominać
Strasznie ciężko trafić na kogoś na tsie. :/ czy to znaczy że mało kto gra?
Szkoda, bo nudzi taka gra w pojedynkę i sama utknęłam na pewnym queście na 11 levelu.
edit: literówka, bo chodziło o 12
Zauważyłam, że choć ludzie nie logują się na TS, to jednak grają. Przejrzyj 1-2 strony tematu, tam podawałam nicki pierwszych osób, jakie się do nas zgłosiły, kolejne będę dodawać systematycznie (wszystkie mam na swojej liście kontaktów w grze), ale prosiłabym o odrobinę cierpliwości, ponieważ prawdopodobnie przed wprowadzeniem najnowszego patcha nie będzie mnie w grze. Jest to sytuacja wyjątkowa, uruchomię kontakty i postaram się znaleźć dla Ciebie kogoś do gry . Jeżeli jesteś już na 11 levelu, możesz napisać do Beorna i wstąpić w szeregi Etherions, tam codziennie są dziesiątki aktywnych graczy, więc nie będziesz sama.
Tak chyba zrobię, pośledzę nicki i pododaję was. pisałam też już do Beorna, ale czekam na dodanie do legionu.
W porządku Alpha, wracaj do nas kiedy znajdziesz czas/chęci. Dzięki za to, że pomagasz na bieżąco.
Evyy, szukał osoby o nicku Phuria. Jest teraz w grze .
ja mam clera na 60 i w zasadzie nie chce mi sie grac samemu a w pl leg sama gimbaza :/ mozna zrobic jakis legion jelsi masz ekipe chetna. 3480684 gadu mohje odezwij sie
Legion wciąż aktualny ? Jeśli tak to z chęcią bym pograł, tylko że od piątku gdyż nie mam teraz dostępu do komputera .. ; )
Wszystko jest jak najbardziej aktualne .
Ja chętnie bym zagrał tylko jest taki problem... mam clienta GamezAion - zajmuje ok.29gb- i nie wiem jak przekonwertowac z powrotem zeby byl klient oficjalny - a i odradzam gre na europejskim ... istnieją pewne spekulacje o resetach serwerów i utraty danych ( przyznam ze gralem chanterem mialem 58 lvl , a po resecie mialem znowu 55 lvl... tragedia) jakby mogl ktos doradzic jak to zrobic - bylbym strasznie wdzieczny!
Wydaje mi się, że niestety czeka Cię pobieranie gry z oficjalnej strony. Ale może wypowie się ktoś, kto zna się bardziej.
Gramy na europejskim serwerze. Skąd wiesz o tych resetach?
Z własnego doświadczenia - poprostu dałem sobie spokój po wielugodzinnej mordędze wbijania lvla 58 a potem jego utracie dalem sobie spokoj...
Może to był jakiś bug i potem to naprawili? Nie słyszałam nigdy o takiej sytuacji.
Pierwsze słyszę, a gram od dawna na oficjalnym europejskim i nigdy nie miałem problemu jakiegoś ani nikt kogo znam.
Hej, zaczynam ściągać Aion'a. Byłby ktoś chętny do gry razem?
Wymagam tylko kultury
Wiek nie ma znaczenia. Piszcie mi na PW
to teraz czekamy na start gp zakupiony
asmodanie oczywiście! cleric ! jak ktoś będzie chciał pograć duo lub więcej questy zapraszam
vegeta905 skype
W tej chwili jest nas dwoje, ale chcielibyśmy grać z większą ilością osób, żeby po 20 levelu móc nieco utrzeć nosa świetlistym Eylosom .
Gramy na serwerze Nexus, po stronie rasy Asmodian. Poszukujemy osób chętnych do wspólnej zabawy. Wiek, płeć i poziom doświadczenia nie grają roli (mile widziani początkujący gracze, więc jeżeli chcecie zacząć swoją przygodę z Aionem, to zapraszamy). Wymagamy jedynie odrobiny kultury i chęci do współpracy. Gramy bez spiny, zależy nam przede wszystkim na fajnym spędzeniu wolnego czasu. Jesteśmy zazwyczaj w godzinach wieczornych, posiadamy własny kanał na serwerze TS.
Jeżeli ktoś byłby chętny, niech pisze tutaj albo na PW, będzie łatwiej się zebrać .