Zbieramy ekipę do gry, mile widziani początkujący

Chętnie zagram :) jesli będzie to stała ekipa , prosze o podanie namiarów na ts :) giera zasysana :D

Ok, Beorn, wszystko mi wyjaśniłeś, dziękuję :).

Namiary na nasz TS:

serwer: 178.63.38.203

kanał: Le pacte des loups (brak hasła)

No ale ludzie grajcie coś xD

Nie rozumiem. Przecież gramy. Nie było mnie od kilku dni na TS, ale chcesz powiedzieć, że nikt nowy się nie pojawił?

Nie wiem jak ja wbijam to jakieś pustki xD

Ale na TS czy w grze? Bo jak ja wchodzę na TS to zazwyczaj mało kto siedzi, ale w grze jest od nas kilka osób.

Hej :) z wielka checia do Was dolacze. Gierka dopiero odpalona i zabieram sie za jej odkrywanie. Mozna powiedziec ze jestem absolutnie poczatkujaca, grywalam w rozne rpgi, ale cieeezko mi idzie poznawanie gier. Powolutku odkrywam o co chodzi z Teamspeakiem ;-). Mam nadzieje, ze stworzy sie dosc fajna grupa. Moja postac Nimwen.

O, widzę, że druga przedstawicielka płci pięknej będzie w naszym teamie :). Witamy i przyjmujemy z otwartymi ramionami.

Ja mam mały problem z klientem i przez kilka dni nie będzie mnie w grze, ale jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało.

Na pewno bede sie odzywac, dzieki. Poki co tak sobie pospaceruje po grze, sprobuje ogarnac sama co sie dzieje. :)

Od ktorego levelu mozna rozszerzac skille?

"rozszerza" sie skille przez dokupywanie ich spellbookow u klasowego trainera, co kilka lvli odblokowywują sie nowe skille lub ich dalsze, silniejsze poziomy

Skille można kupować/odblokować co kilka leveli, dlatego ważne jest, by co parę poziomów wybierać się do Pandemonium (pierwsze skille kupuje się w Adele's Village) i zaopatrzyć się w nie u trenera.

już to napisałem, nadgorliwość gorsza od faszyzmu :) chociaż widać że ktoś dla dodatkowego gracza jest w stanie dużo zrobić :P

Nie rozumiem. Po prostu doszłam do wniosku, że osobie, która jest w Aionie "zielona" i nigdy jeszcze nie miała z nim do czynienia, będzie dobrze przekazać, gdzie dokładnie może na różnych poziomach zaopatrywać się w skille. Ty tego nie zrobiłeś, więc zrobiłam to ja. Chill out.

Dzisiaj jeszcze ja do was dołącze

Nick:Ptiny

Ok, ja już doszłam do ładu z klientem, więc dodam Was wieczorem do znajomych w grze. Mój nick to Wilkomir.

Siema tez chetnie zagram lat 12 Ts mam a aiona dopiero zasysam ale jest ok ;p

Jezeli juz zaczniesz to dawaj znac tu czy na ts, ja ciagle siedze w grze.

Ja bym chętnie pograł, ale sprzęt nie pozwala :/ Damn it

Reeziak, podaj swój nick w grze, a będziemy automatycznie dodawać Cię do party.

Paweleqqk, Aion ma akurat bardzo niskie wymagania sprzętowe. Próbowałeś odpalić grę na ustawieniach minimalnych?

Ja mam totalnie "wooden computer", więc chyba wątpię Paweleqqk, że masz jeszcze słabszego kompa ode mnie hehe :) U mnie w opcjach gram na silniku "default" z full suwaczkami na maxa w prawo, ale wyłączone mam wszystkie cienie oraz wodę + na dole opcji graficznych wyłączone wszystkie fajki, bez antialiasing oraz blooma, do tego Shift + F12 (wyłączenie postaci innych graczy). Daję radę jakoś :P