Hej! Jestem na tym portalu od ponad 10lat? Gram w gry mmo od dziecka (metin - monastyr <3 chunjo), rzadko tu pisze, ale naprawde z desperacji zwracam się do was z ogromną prośbą… i przepraszam jeśli to nie uprzejme. Założyłam zbiórkę, gdyż zbieram na operację. Prosiłabym o pomoc i udostępnienie! https://zrzutka.pl/z/zbiorkakasi
Dziękuje!
Zbiórka na operacje. Prośba od stałego bywalca :)
może zarób sobie, a nie licz ma jałmużna jest wiele osób co są większej potrzebie, a nie jakiś Anon co jest zdrowy prosi o jałmużna ps. że spędzić tu z 10 lat nie znaczy że jesteś stałym bywalcem jak byś był aktywny i pisał na forum to tak wtedy możesz na siebie mówić jesteś aktywnym użytkownikom a jesteś tak sam, jak ja tylko widzem forum/tej strony mmorpg a widzę że nie jesteś tu nawet 10 lat, tylko 5h
3 edycje posta i nadal brzmi to jakby ułom to napisał. Weź może załóż też zbiórkę bo masz większe szanse niż OP xD
XD nie zniżam się do takiego dna jak op prośić o jałmużna na głupotę a od tego edytowałem zeby dodać parę zeczy niechcało mi się pisać 3 postów z osobna jak mogłem zedytowac ps zachwilę zedytuję znowu zeby nie było błedów
Według mnie to najzabawniejsze jest podawanie się za stałego bywalca tego portalu/forum przy koncie założonym chwilę przed wrzuceniem posta. Jaka by to zbiórka nie była to i tak w obliczu takiej ściemy zasługuje co najwyżej na zgłoszenie.
On mysli że jak wchodzisz na mmorpg prez 10 lat to robi z niego stałego bywalca i to chcałem przekazać ze ten post powstał tylko aby zareklamować głupią zbiórkę co nie ma sensu i wprowadza w błąd że to potrzebna operacja a jak wejdzesz na tą zbórkę to wiadomo na co zbiera
Daj znac jak bedzie zbierac na eutanazje to przysiegam ze oplace ci z gory calosc!
Chore scierwo pochowane w klatkach z routerem WiFi zamiast mozgu…
Co to za gówno zbiórka. Napisane jak by był ciężko chory i umieral na raka a to tylko choroba mózgu. I zamiast zbierać na psychologa to zbiera na urojone problemy
XD nawet kłamie z tym 10 lat na forum tu jest 2 dni a na stronie 13.07.2025 od i spami linkiem do swojej zbiurki
Jak nie pójdzie to zawsze możesz dawać dupy, niektórych nie stać na lot do Tajlandii więc może będzie ekonomiczniej ruchać lokalnie.