Zdjęcia na portalu

Dobra, szybko i na temat. Każdy wie jak wygląda oglądanie zdjęć w newsach ( :rolleyes: ). Zauważyłem, że części osób (mi też) się to rozwiązanie nie podoba. Bo po co ładować całą stronę chcąc zobaczyć tylko następne zdjęcie, skoro można wklejać zdjęcie pod zdjęciem lub jakoś usprawnić obecne rozwiązanie. Moim zdaniem ten sposób jest po prostu uciążliwy i tyle. Mam nadzieję, że coś da się z tym zrobić.

No i ta obramówka nie za ładna.

Co tu dużo mówić, popieram w 100 procentach.

Ehhh... Mnie też się to nie podoba. Trochę to wkurza, ale napewno admini nad tym pracują, wystarcz tylko trochę poczekać...:)

Obecny sposób jest strasznie niewygodny i niepraktyczny. Liczę na to, że administracja nad tym popracuje.

Uważm to samo, co koledzy. Na głównej widzę fajne screeny, ale jak wchodzę w newsa to już mi się odechciewa przeglądać dalej.

Rozumiem Wasze zirytowanie, bo mi też się ten system nie podoba. Zmianę "przeglądarki" grafiki zaproponowałem adminowi jakiś czas temu, czekamy na odpowiedź i ewentualne rezultaty.

Sposób prezentacji screenshotów zmieni się na bardziej wygodny. Do końca weekendu powinno być już zrobione ;)

Super informacja, teraz tylko czekać.

Dobrze wiedzieć że coś się zmienia na lepsze ;) Oby ładnie wyglądało

Dobra, szybko i na temat. Każdy wie jak wygląda oglądanie zdjęć w newsach ( :rolleyes: ). Zauważyłem, że części osób (mi też) się to rozwiązanie nie podoba. Bo po co ładować całą stronę chcąc zobaczyć tylko następne zdjęcie, skoro można wklejać zdjęcie pod zdjęciem lub jakoś usprawnić obecne rozwiązanie. Moim zdaniem ten sposób jest po prostu uciążliwy i tyle. Mam nadzieję, że coś da się z tym zrobić.