Żegnajcie

Dziś postanowiłem odejść z forum naktórym byłem zaledwie 3 miesiące, głównym powodem jest szkoła bo jak tak dalej pójdzie to bede kiblował a tego nie chce. Prosze Chmarusia by usunął konto. Bede czasem zaglądał ale pod postacią gościa.

Pozdrawiam Brozek

P.S Chmarus skasuj to konto naprawde. Chce zamknąc ten roździał

//Jak tak dalej pÓjdzie to naprawdę usunę Ci to konto :P - Mr. Hania

A kto mi będzie kazał regulamin? Tak na serio to nie odchodź, będzie nam smutno.

Wracaj!

Widze że kitujesz. Widać że mnie nie lubią

eh jeśli chciałeś zrobić szum na forum to się Tobie nie udało. A czemu miałby kasować? Przecież znajdziesz kiedyś przynajmniej te 10 minut by zajrzeć na forum.

Nie odchodź od Stada .Możesz spędzać te 20 minut codziennie na forum chyba nie? :huh:

Spoko niejesteś sam , mam ten sam problem :/ ale dziś była wywiadówka i sie poprawiłem .

"Ucz się, ucz, nauka to potęgi klucz" - Cytat z kądś tam

"... a, gdy kluczy będziesz miał wiele zostaniesz woźnym" dokończenie cytatu skądś tam :)

No szkoda ale i tak wiem,że niedługo wrócisz ;p

Też o tym myślałem żeby odejść bo u mnie ze szkołą też słabo.Konta nie kasuj po prostu ogranicz komputer.

No nic życzę Ci powodzenia ;)

Bywaj

Nie no bez jaj. Wybacz ale nie rozumiem jak przez forum można być zagrożonym?? Przecież nikt Ci nie karze siedzieć 24/7 na forum i czytać czy też pisać kolejne posty. Na forum raczej wchodzi się w wolnej chwili zobaczyć jakie nowe wątki/posty i ewentualnie odpowiedzieć na nie. A co do kasowania konta to tym bardziej nie rozumiem tego. Wytłumacz mi po co? Ja to widzę tak: Doszedłeś do wniosku że nikt cię nie lubi albo uznałeś że pod tym nickiem ośmieszyłeś się w jakiś sposób i teraz prosisz admina, aby skasował twoje konto byś mógł założyć nowe z innym nickiem. To że admin skasuje konto będzie dla ciebie dobre gdyż nie będziesz musiał zakładać drugiego maila. Wiesz co nawet jak już zrobisz sobie drugie konto to i tak po pewnym czasie znowu zrobisz coś co cię twoim zdaniem ośmieszy.

Przepraszam jeżeli uraziłem Cię moim postem.

Broziu chopie nie odchodź, bo jaki to ma sens ? :(

Ja sam nie orzeł w sql, ale znajduje te 20 min by wejść i pooglądać forum, przeca to nie dużo :)

Troche to zalosne, ale jak tam wolisz...

A umnie w szkole wszystko spokx , teraz do tematu z jakiego powodu myslisz ze ktos cie nie lubi ? Pamietam jeszcze jak mi pisales na gg ze chcesz odejsc i co ? Dalej siedzisz na forum ;p

Powiem Wam, że myslę podobnie jak ventis.

Brozek, nie sądzę, byś na prawdę chciał opuszczać forum :P Widzę , że masz dosyć niską samoocenę ...smutne :P Nikt nic do Ciebie nie ma. Widzisz ile osób odpisało w temacie?

IMO konto nie powinno być skasowane, a Ty wbijaj na forum w wolnym czasie.

Dlaczego od razu kasowac konto? Jak chcesz miec wiecej czasu do nauki to wchodz tylko w soboty zeby poczytac forum ;)

Przez forum zagrozony?

Co tu dużo mówić ventis przekazał w swoim poście 100% prawdy :) Kto to widział żeby przez forum mieć problemy ze szkołą... śmiech na sali. Rozumiem Cię gdybyś to napisał na swoim forum klanowym gdzie od pewnego czasu walczycie w jakiegoś MMORPG'ka ale żeby na forum ogólnym gdzie twoja rola ogranicza się do nawet nie obowiązkowego napisania posta od czasu do czasu..

Po za tym z tego co czytam to wynika na to że sobie stargałeś opinię na forum czego ja osobiście nie wiem bo udzielam się po trochu od krótkiego okresu czasu..

Nie znam Cię jednak gdy przeczytałem te twoje wypociny to aż mnie poruszyło żeby to skomentować. Jak dla mnie jedno wielkie DNO !

@Landrynka

Nowy post żeby dopisać coś takiego ;p

Ventis zgadzam się z tobą :)

Buahahaha Brożek nie rozśmieszaj mnie to że masz kłopoty w szkole to tylko i wyłącznie twoja wina weźmy na przykład mnie ja gram po 6-7 h na kompie dziennie(!!!) i jakoś świetnie się ucze czyli podsumowując to jedynie twoja wina ty leniu

Aliwederczi!Odmaszerować

Joker

a Dżoker jest nie mily : p ale popieram go, sam duzo czasu spedzam przy komputerze [a nie mam problemow wiekszych z nauka], no teraz mniej bo sie cieplo zrobilo to zawsze sie pogra w siatke, a wieczorkiem jakiegos browara zrobi, ale nie w tym rzecz, chodzi o to ze jakbys chcial doskonale moglbys pogodzic szkole z zagladaniem na forum, uczysz sie 2godzinki, 30min forum i znowu 2godzinki nauki. A najbardziej rozsmieszylo mnie w Twoim poscie to ze odnioslem wrazenie jakbys chcial wzbudzic wspolczucie, zeby Cie ludzie zatrzymali tekstami:

"nie odchodz Proszeee!! to forum bez Ciebie nie ma sensu!!!!!@!@!@@!@"

lub innym pierdolami, a Ty wyjdziesz jak bohater z tego odpowiadajac:

"ok, nie odchodze, Kocham Was!!!!@@@!@!"

[tylko przyklady]

nie wiem czy chciales jakas rewolucje wskurac, ze jak on odchodzi to i ja ? chociaz nie sadze bys chcial tak zrobic, i nie sadze zeby to sie udalo, jak widzisz na moim przykladzie, nawet jak odejdziesz (6miechow) to i tak wrocisz ;)

tylko ze ja nie pisalem bzdurnych tekstow ktore nie prowadzily do niczego, no ale w sumie moja nieobecnosc nie byla moja wina i tym bardziej nie byla planowana.

piona.

~Sal

Buahahaha Brożek nie rozśmieszaj mnie to że masz kłopoty w szkole to tylko i wyłącznie twoja wina weźmy na przykład mnie ja gram po 6-7 h na kompie dziennie(!!!) i jakoś świetnie się ucze czyli podsumowując to jedynie twoja wina ty leniu Aliwederczi!OdmaszerowaćJoker

Tez jak mialem 10 lat to bylem niezly w szkole ;p

Nie no weź nie spamuj -Joker