Zeno Clash za darmo

Witam. Jeśli wejdziecie na stronę podaną poniżej i wypełnicie po kolei dane czynności to dostaniecie grę Zeno Clash oraz zniżkę na Zeno Clash II na darmo( platforma Steam). Nie wiem czy jest to ograniczone więc radzę się pośpieszyć.

https://na.alienwarearena.com/deal/33-off-zeno-clash-2-and-free-copy-of-the-original-zeno-clash

Chyba trochę wprowadzasz ludzi w błąd. Według tej promocji należy najpierw zakupić Zeno Clash II, a dopiero później otrzymuje się Zeno Clash za darmo.

nie wprowadza, kod daje ci jedynke za free + kupon na dwójkę

problem jest w rejestracji konta, dlatego zarejestrowanym proponowałbym uzyc proxy

Dzięki wielkie!

Zróbcie z tego newsa.

Jaki problem z rejestracja?? Ja sie juz kiedys zarejestrowalem, zadnych problemow nei bylo.

W skrócie może ktoś opisać tego ZenoClash i czy jedynka warta jest aby nawet to instalować.

I pewnie, że mogę sobie to wygoogolować, ale chodzi mi o opinię głównie, bo może typowe podejście, nie wiem, ogólnie graczy (żeby nie powiedzieć "polaczków"), że "jak za firko to brać ile wlezie, nie ważne czy się przyda czy nie", okaże się stratą czasu. To także przy okazji reklamy "dwójki" tej gry, warto coś o niej powiedzieć. Dzięki.

ta gra to kupa

mod_ico.png
"Kupa" to Twój komentarz, który niczego konstruktywnego nie wniósł do dyskusji. Otrzymujesz ostrzeżenie.

~ Moderatorka AlphaWolf

Wszystko działa w 100%, mam już grę na koncie, klucz przychodzi na email ;)

Jako , że miałem krótką styczność z Zeno Clashem to nazwę to tak : bijatyka z pierwszej osoby. Nawet dobra gra jednak nie miałem za wiele czasu na dokładną ocenę.

oczy- To, że twój komputer nie daje jej rady nie znaczy , że jest kupą.

Ok, zwracam honor Misiaelowi. Sama przed chwilą aktywowałam kod, wielkie dzięki za info :).

Żadnego problemu z rejestracją nie ma, poszła bez problemu, właśnie ściągam.

Co do wcześniejszego komentarza, też uważam, że ta gra to KAKA, przecież nic dobrego za darmo nie dają... filmy na YT też nie za specjalne... sprawdzę tylko dlatego że to darmocha

@down

Akurat metro mi się nie podobało, nawet po klucz mi się nie chciało fatygować, grałem w "demo" i sobie odpuściłem

nic dobrego za darmo nie daja? a co myslisz o metro 2033 ktore tez bylo rozdawane na alienware:) enjoy KNZYZ-GQC78-KI0I3

Dzięki bardzo za ukazanie stronki :) Zawsze to jedna gra więcej na platformie ^_^

Witam. Jeśli wejdziecie na stronę podaną poniżej i wypełnicie po kolei dane czynności to dostaniecie grę Zeno Clash oraz zniżkę na Zeno Clash II na darmo( platforma Steam). Nie wiem czy jest to ograniczone więc radzę się pośpieszyć.

https://na.alienwarearena.com/deal/33-off-zeno-clash-2-and-free-copy-of-the-original-zeno-clash