Zepsute tekstury

W czasie włączenia gry Mythos wszystko wokół jest białe i widzę tylko siebie i NPC. Jak się tego pozbyć albo jak naprawić te teksturki. Z góry dziękuje za pomoc.

W czasie włączenia gry Mythos wszystko wokół jest białe i widzę tylko siebie i NPC. Jak się tego pozbyć albo jak naprawić te teksturki. Z góry dziękuje za pomoc.

Fajnie... a jaki masz komp?

Dobry :)

No to my Ci nie pomożemy. Naucz się podawać szczegóły. "Dobry" nam nic nie mówi.

No to my Ci nie pomożemy. Naucz się podawać szczegóły. "Dobry" nam nic nie mówi.

Mythos jest fatalnie zoptymalizowany. Nie lubi on ogromnej ilości kart graficznych w szczególności Nvidii. Nic nie poradzisz, na forum jest multum tematów z błędami. Od wydania gry nikt nie raczył z supportu odpowiedzieć czy coś z tym zrobią. Mają to po prostu głęboko w (_)_).

Dobry

Dobra to mozesz zrobic kupe w nocniku. Grasz tak ciezko pojetego czy taki jestes?

Jak ci powiem ze silnik mi nawala w samochodzie. Ty sie zapytasz jaki mam silnik. To jak ci odpowiem "fajny" to mi pomozesz?

Boze skad sie takie ludzie biora.....

Mythos jest fatalnie zoptymalizowany. Nie lubi on ogromnej ilości kart graficznych w szczególności Nvidii. Nic nie poradzisz, na forum jest multum tematów z błędami. Od wydania gry nikt nie raczył z supportu odpowiedzieć czy coś z tym zrobią. Mają to po prostu głęboko w (_)_).

Nie kaz mu patrzec na oficialne forum tej gry bo tam wymagany jest angielski. A jak widac ma problemy z zrozumieniem polskiego.

Zacznijmy od tego że zły dział :P

Mythos posiada dużo błędów i skopaną optymalizację najlepiej to widać po moim kompie który powinien na lajcie brać gierkę. Fpsy dość często spadają a do tego mam artefakty w grze i to nie jest wina mojej karty graficznej.

Nie kaz mu patrzec na oficialne forum tej gry bo tam wymagany jest angielski.

Aktualnie na oficjalnym jest również forum polskie, z każdym możliwym działem.

Co do mythosa - 1.4Ghz w procku, 256MB karty graficznej, 1GB ramu...0 błędów, 0 lagów, najwyżej lekkie ścinki gdy na mapie jest XXX wrogów puszczających Y spelli oraz czasami gdy porządkuje ekwipunek (choć nie wiem czemu).

Choć na brak tekstur piszczy masa osób na światowym czacie (przynajmniej na angielskim serwerze). Myślę że najlepszym lekarstwem na problem z działaniem gry jest powrót do torchlighta/ew. diablo.