Cześć wszystkim. Chciałbym Was prosić o pomoc w złożeniu nowego sprzętu. Zacznę od specyfikacji obecnego komputera:
Procesor Intela 3,06ghz
ram ddr2 512
zintegrowana karta graficzna
chiński zasilacz
Ten komputer pozwolil mi grać przez parę dobrych lat w Metina przy dość sporym klatkowaniu.
Jedyne co się z niego przyda to obudowa ponieważ jest to w miare nowy modecom step 2, no i dysk który po jakimś czasie zostanie wymieniony.
Czyli sprecyzujmy : Chodzi mi o procesor, płytę główna, ram, zasilacz i grafike.
Do czego chciałbym używać komputera? Powiem tak, swego czasu byłem posiadaczem 965x4, 4gb, hd6770. Jedyne co na nim odpalilem to Bf3, było fajnie ale tylko parę godzin. Interesuja mnie Metin2 (raczej czasami-pierwsze mmo),najnowsze mmo, CS:GO ( MP w codach i bf wogole mi nie pasuja, za szybko wszystko sie dzieje. No i oczywiście przeglądanie internetu, sluchanie muzyki. No i oczywiście chciałbym żeby gry które wymienilem chodziły na full, bo granie na minimalnych ustawieniach nie ma sensu.
Jeżeli to ma jakieś znaczenie to komputer będę kupowal w vico.
Na koniec: Wiem,że 1tys to nie jest dużo na komputer do gier ale gry które wymienilem chyba zbyt wiele od komputera nie oczekuja.
Pozdrawiam