Zezenia Online

Witam!

Chciałbym wam przedstawić mmorpg'a "Zezenia Online",gra jest troche podobna do starej tibii i troche rzeczy z innych gier. Gra raczej spodoba się tylko osobom dla których grafika nie ma znaczenia.

Chyba nie ma sensu sie więcej rozpisywać...

Link do strony: www.zezeniaonline.com

Link do polskiej pomocy: www.zezeniaonline.yoyo.pl

Screny z gry: http://www.zezeniaonline.com/screenshots/index.html

Zapraszam go gry

Patrząć na grafike stwierdzenie " troche podobna " jest conajmniej mylące :lol:

Samą grę sobie daruje, ale proszę zainstaluj firefox'a, bo takie "żeczy" to się w głowie nie mieszczą.

//Mój człowiek! - Mr. Hania

Czy tylko ja widzę tutaj OTS'a? xD Klient, grafika itd. przerobiona - nic trudnego :P Może twórcy myślą, że zdobędą taką samą popularność? :P Ciekawe...

No nie koniecznie jest o OTS. Patrz projekty takie jak RP-Online, The Gate Online itp. Rzut pod kątem 45 stopni nie czyni z gry jeszcze OTS'a ;) Ale fakt, samo GUI wygląda łudząco podobnie.

//Wyjdź! Nie podważaj mojej teorii Unavnie... :D A kolorek jest kurde mój! - R3m4ke

//Unavn wyciąga rękę w stronę Valandila, która po chwili staje w płomieniach. - Na pewno ja mam wyjść? - zapytał ze satysfakcją. --- A bierz se zielony, już mi się nie podoba :P Biorę biały :F - Mr. Hania

//W Piekielne Płomienie pchasz łapy Unavnie, bierz je czym prędzej Bo Ci Je Połamię! - R3m4ke

Tibia jak żywa-.- ale raczej nie spróbuje bo mnie jakoś tibia nie zainteresowała.

Rzeczywiscie jest podobne do Tibii i widac ze na niej bazuje... Ale mysle ze gra nie ma sensu... Lepiej pograc w Tibie :P

Hahahaha nie moge zaraz spadne z krzesla :lol: widzieliscie ta polska strone???

I jak spodobała sie komuś gra??

gra ktoś??

w piatek ruszy nowy serwer wybiera się ktoś??

Ja podziękuje nie mam za bardzo czasu na kolejną grę a poza tym nie lubię tibii

Ładne GUI, ale wszystko na wzór Tibi!!!!! Gdybyś to zmienił może bym pograł ;>.

Fajna stronka, przeciętna nazwa, ale te GUI ;/...

eee druga tibia ;/ szkoda gadaĆ !!

WTF ?!

Tibia jak sie okiem rzuci ;)

No chłopaki (i dziewczyny) nie róbcie "siary".

@up ostatni post był trochę dawno,ale i tak tibia jest lepsza

Łeee no znowu coś podobnego do tibi ;/

przede wszystkim liczy się oryginalnosc i grywalnosc!!! czego tu zabardzo nie widze;/

przede wszystkim liczy się oryginalnosc i grywalnosc!!! czego tu zabardzo nie widze;/

No masz racje po focie nie widać nic interesującego co by pokazywało oryginalność co do grywalności nie wypowiadam się. Ponieważ nie grałem

przyznam grałem w to może godzinkę ;F kolega mnie namówił, i wiecie tibia przy tym to jak hmm ;) nie mam porównania ale za to w tibi są 4 profesje a ty tylko 3 ;F i trzeba przyznać outfity trochę lepiej wyglądają ^^. Wiem że zaraz tu broda wparuję i zacznie się nabijać ze mnie, no ale cóż takie życie byłego tibijczyka :F

Veker, żeby cię pocieszyć i abyś nie czuł się samotny to przyznam się do swojego błędu - Ja też się zalogowałem :D

Witam!

Chciałbym wam przedstawić mmorpg'a "Zezenia Online",gra jest troche podobna do starej tibii i troche rzeczy z innych gier. Gra raczej spodoba się tylko osobom dla których grafika nie ma znaczenia.

Chyba nie ma sensu sie więcej rozpisywać...

Link do strony: www.zezeniaonline.com

Link do polskiej pomocy: www.zezeniaonline.yoyo.pl

Screny z gry: http://www.zezeniaonline.com/screenshots/index.html

Zapraszam go gry