Zgadnijcie co....wracamy do tematu modów

Nie masz prawa zamknąć takiego tematu tylko dlatego, że był o satanizmie, to tak jak zamknąć temat o ogórku bo ty go nie lubisz.

Kolejna sprawa to wcalnie nie chciałem z nikim dyskutować co jest lepsze itp. wyraznie widać to w temacie, nikogo nie zmuszałem do odpisywania w temacie a wrecz zachęcałem o pw i tak też się stało.

A to, że kolejny hejting w moja stronę jest pomijany to już nie fajnie, co wiecej gdy twoja odpiwedź wciąż nie ma żadnego odwzorowania do regulaminu, i nie opowiedziałeś dlaczego nie zostali upomniani użytkownicy który własnie takie posty stworzyli...Co wiecej, nie był to spam bo nikt tam nie spamował tylko napisał 1 max 2 posty i na tym się kończył jego udział

więc wciąż twoje uzasadnienie jest go*n** warte

Ehh nie ma nic lepszego tylko czytać kłótnie na forum.Nie lepiej pograć sobie w ulubioną grę niż prowadzić do wojny?

ghost recorn sie instaluje juz 1h >.<

Jeśli chcemy to możemy zamknąć temat nawet o słodkich jednorożcach więc to Twoje 'nie masz prawa' raczej mija się z celem. Nie znam się na żadnych postreligijnych bzdetach typu właśnie satanizm i inne jego wersje. Jak dla mnie możesz wierzyć sobie nawet z słodką zbawienną różową bułkę co nie zmienia faktu, że wcale nie musimy tego tolerować. Kubox zamknął temat bo ewidentnie po pewnym czasie doszłoby w nim do kłótni i problemów. Co właściwie miało miejsce już od kolejnego posta. Z takimi tematami prosiłbym udać się na forum o takiej specyfice.

eot, masz parę minut na zaznajomienie się z tym co napisałem po tym zamykam również ten temat. Jako, że psioczyłeś, że od razu zamykamy masz kilka minut 'otwartości'.

zrobie kolejny

Wiesz zawsze ubolewałem nad tym, że ktoś jak dostaje perma nie może zobaczyć tego pięknego napisu.

Przyjrzyj się dobrze, bo jeśli zrobisz kolejny temat więcej na forum Cię nie zobaczymy.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Ok.

1. Temat nie był miejscem do dyskusji co złe co dobre i te pierdoły bo to oczywiste że każdy ma inny pogląd, cell tematu był podany w pierwszym poscie więc po cholerę tamten spam?

2. Treść tematu była chyba oczywista....po prostu chciałem konta z innymi osobami zajmujące się tymi sprawami

3.. Kto to ten kubox jakiś 14 latek ?

4. Dlaczego temat zamknięty a nikt z hejterów, trollów, offtopów, prowokantów nie dostał wrana?

Tak jak wcześniej domagam się o wgląd i wypowiedzenie się administracji

bo to się robi już monotonne

link do tematu:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/33078-szukam-religijnych-krewnych/page__pid__215595__st__20#entry215595