Zgadnijcie co....wracamy do tematu modów

1. Temat nie był miejscem do dyskusji co złe co dobre i te pierdoły bo to oczywiste że każdy ma inny pogląd, cell tematu był podany w pierwszym poscie więc po cholerę tamten spam?

2. Treść tematu była chyba oczywista....po prostu chciałem konta z innymi osobami zajmujące się tymi sprawami

3.. Kto to ten kubox jakiś 14 latek ?

4. Dlaczego temat zamknięty a nikt z hejterów, trollów, offtopów, prowokantów nie dostał wrana?

Tak jak wcześniej domagam się o wgląd i wypowiedzenie się administracji

bo to się robi już monotonne

link do tematu:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/33078-szukam-religijnych-krewnych/page__pid__215595__st__20#entry215595

1. Temat nie był miejscem do dyskusji co złe co dobre i te pierdoły bo to oczywiste że każdy ma inny pogląd, cell tematu był podany w pierwszym poscie więc po cholerę tamten spam?2. Treść tematu była chyba oczywista....po prostu chciałem konta z innymi osobami zajmujące się tymi sprawami3.. Kto to ten kubox jakiś 14 latek ?4. Dlaczego temat zamknięty a nikt z hejterów, trollów, offtopów, prowokantów nie dostał wrana?Tak jak wcześniej domagam się o wgląd i wypowiedzenie się administracji bo to się robi już monotonne

Monotonne to się robi narzekanie.

Może Ty jesteś 14 latkiem, ale jakbyś się domyślił, to temat napisał byś na innym forum, a nie związanym z grami mmorpg (mimo, że był to dział Hydepark). Sory, ale Kubox wybrał najlepsze rozwiązanie zamykając ten temat. Myślisz, że ludzie przestali by tam pisać głupot? Nie wydaje mi się. I daruj sobie te uwagi i ciągłe pisanie jacy moderatorzy są źli i nic nie robią. Jak ktoś chce z Tobą wymienić zdanie odnoszący się do tamtego tematu, to może skontaktować się poprzez PW, więc nie narzekaj,

Ja nic do nikogo nie mam, lubię wszystkich :), ale

1.1. mmorpg.org.pl jest serwisem o tematyce gier MMORPG (czyt. Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game)Jeżeli Ci to nie odpowiada - nic Cię tu nie trzyma.
Ja nic do nikogo nie mam, lubię wszystkich , ale

Hydepark to miejse gdzie możesz wypowiadać na dowolny temat.

Pierwszy raz widzę tego Kuboxa, i nie zgadzam się z tym żeby zamykać. Jak to napisał Kubox ,,Satanizm to nie jest religia, tylko zło w "najczystszej" postaci." to chyba nie ma zielonego pojęcia o czym piszę.

Chodziło mi o

Jeżeli Ci to nie odpowiada - nic Cię tu nie trzyma.
:)

Kubox ty fanatyku religijny wyjdź :P Ale racje miał że zamknął spam, tu już nie chodzi o sam poziom wypowiedzi, ale ten temat pojawia się na głównej stronie po prawej, i taka nowa osoba wejdzie tam, zobaczy ten za***isty za przeproszeniem spam, i sie zniechęci to zarejestrowania na tej stronie. Tyle ode mnie.

Tu juz nie chodzi o temat, tylko o zawartosc.

+1warcraft do dedukcji :)

Zamykanie spamu, aha...tylko że to nie ja ten spam zrobiłem, co więcej raportowałem posty nie związane z tematem bądź agresywne / prowokujące.

Mimo to one nadal tam były a delikwenci nie zostali upomniani wranem co przyczyniło się do wiej ilości nie przyjemnych i agresywnych postów ktore były offtopem, nie wspominając już o bezpodstawnym zamknięciu tematów

1.1

Tak popieram ale to był team w hydeparku

Revolutio

Może Ty jesteś 14 latkiem, .....

Jak już go bronisz to uzasadnij to regulaminem bo to jest to na czym jako mod się masz wzorować, że olaliście ten cały hejting, trolling, prowokacje to wasza wina, ponadto zamakając temat bez uzasadnienia

Bowiem tak, najlepiej te tematy co są w Hydeparku nie pokazują się na głównej, bo to w końcu portal o grach MMO, i niech w tym hydeparku wtedy sobie spamują. Wilk syty i owca cała.

Ale wtedy w ogole na glownej nic sie nie bedzie zmieniało, bo najczesciej zakladaja tematy i dyskutuja tak naprawde w hydeparku

btw. nowa ranga? - Wymiatacz ;d

Ale wtedy w ogole na glownej nic sie nie bedzie zmieniało, bo najczesciej zakladaja tematy i dyskutuja tak naprawde w hydeparku

Ale to jest portal o grach MMO, a nie o satanizmie czy sprzedawaniu pluszaków, zresztą to co piszesz to prawda, ale gówno prawda, często są zakładane nowe tematy, i często się zmieniają

Ps. A to co Kubox tam pod koniec napisał to rzeczywiście było na poziomie dziecka z podstawówki które wyszło dopiero co z lekcji religii :D Zresztą zrobił coś, co modzi często robią, a co mnie niesamowicie wkurza - Sprowokował i zamknął temat, musiał mieć to swoje ostatnie słowo. Powinien napisac tylko "zamykam temat" i tyle.

Ps2. GZ rangi :P

Jak już go bronisz to uzasadnij to regulaminem bo to jest to na czym jako mod się masz wzorować, że olaliście ten cały hejting, trolling, prowokacje to wasza wina, ponadto zamakając temat bez uzasadnienia

Bez uzasadnienia zamknął temat? Tam więcej było postów nie związanych z tematem i ich usunięcie mało by zmieniło.

A co do moderatorów, że niby "olewamy ten hejting i trolling", to nie pomyślałeś chociaż przez 10 sekund, że moderatorzy nie siedzą na forum 24/7? Jeżeli myślałeś inaczej, to Cię zaskoczę, bo nie mam czasu siedzieć cały czas na forum. Czasami się zdarza, że nie ma nikogo od Nas i jest więcej postów typu spam i trollowania.

Chyba macie jakąś zakładkę ala "zreportowane posty" tak?

Nikt wam nie każe przeglądać każdy temat a kliknąć 5 razy wran albo 5 razy usuń to problem??

Chyba macie jakąś zakładkę ala "zreportowane posty" tak?Nikt wam nie każe przeglądać każdy temat a kliknąć 5 razy wran albo 5 razy usuń to problem??

Ale oni by musieli wszystkie posty usunąć w tym temacie, a potem i tak pojawił by sie ten sam spam, i wielka spinka na moderatorów że pousuwali posty, pomyśl kolego. Zamknięcie tematu było jedynym rozwiązaniem.

Ta jasne.... to może zamkniecie całe forum ?

i

Dlaczego delikwenci nie zostali upomniani wanem przed zamknięciem?

Chyba macie jakąś zakładkę ala "zreportowane posty" tak? nikt wam nie każe przeglądać każdy temat

Tak i widząc jak zaraportowałeś 6 postów we własnym temacie, to chyba było coś nie tak z nim? Więc naprawdę uwierz, że Kubox ograniczył spam, gdy zamykał temat. Gdyby tego nie zrobił wysłałbyś kolejne 6 raportów i nic by to nie zmieniło warnowanie userów. Przynajmniej, to jest moje zdanie.

Edit: A po drugie zobacz sobie jeszcze raz, te posty co raportowałeś zostały usunięte.

Usuwanie postów po zamkniecu tematu.....japierdioluje naprawde

To na grzyba ten system wranow skoro nie wranujecie?

A ja sobie walne drugi taki temat i co?

Nie jest to pierwszy ras kiedy taka pleśń się tu rośnie....czekam na uzasadniona odpowiedź

Bo słowo spam nie jest uzasadnieniem chyba ze każdy temat gdzie jest 10+ postów to spam więc usuńcie całe forum

mod_ico.png
Posty były usunięty, gdy temat był jeszcze otwarty. -Revolutio

To dobrze, że temat został zamknięty. To nie miejsce na dyskusje o religii (którą to prawdziwy satanizm IMO nie jest). Jestem pewny, że najlepiej by było zapytać o coś takiego na forum do tego przeznaczonym (a takich troche jest).

Rozumiem, że hydepark jest "od wszystkiego" ale z doświadczenia wiem, że tematy dotyczące religii/poglądów zazwyczaj kończą się wielką kłótnią na 20 stron i warnami. Komu to potrzebne na forum o grach?

1) Nie 14latkiem tylko 18latkiem.. chociaż jakie to ma tutaj znaczenie?

2) Temat zamknąłem, bo miał on żadnego sensu, stąd ten spam.

3) To stwierdzenie, nie było zdaniem dziecka z podstawówki. To, że ktoś go nie zrozumiał, to już naprawdę jego problem. Satanizm to nie religia, tylko próba jej zaprzeczenia. Chyba, że mówimy o tym typie ateistycznym, z którym poglądy Graba nic związanego nie mają.

4) To myślę, że znajdziesz wiele forów w internecie dla ludzi o podobnych poglądach(sam nie wierzę w to, co piszę, sięgam szczytów tolerancji..) i tam będziesz mógł spokojnie o nich porozmawiać. Jak widać na tym forum ciężko o Twoich "krewnych" i dlatego 3/4 postów nie dotyczyło tematu. Jeśli się znajdzie ktoś zainteresowany rozmową z Tobą z forum, to napisze do Ciebie pw albo już to dawno zrobił.5

5) To wszystko już zaczyna wyglądać jak jedna, wielka prowokacja.

Ehh nie ma nic lepszego tylko czytać kłótnie na forum.

Nie lepiej pograć sobie w ulubioną grę niż prowadzić do wojny?