Prawy, dolny róg, napis Zgłoś. No właśnie, nie wiem czy ja tak tylko mam, napis jest praktycznie niewidoczny, wtopiony w tło, do tego mam dość sporą rozdzielczość ekranu. Głównie chodzi mi o to, że może istnieją jakieś osoby, które w ogóle nie wiedzą o takiej funkcji, i widząc trolling nic nie moga zrobić. Nie da się tej opcji jakoś bardziej wyróżnić? To samo mam z napisem edytuj, już pare razy, jak na szybko chciałe zedytować jakiś błąd, to pisałem double posta. Nie wiem, może tylko ja tak mam?
Zgłaszanie Postów
Na smartphonie mam wyraznie,na lapku tez,na kompie tez.Może spr. przgladarke
No ja w Operze i w Mozilli tak mam. Czyli wygląda, że tylko u mnie tak jest? Poczekam może aż ktoś jeszcze napisze
Ja na Mozilli mam normalnie
U mnie na Firefox nie widać także. To raczej błahostka do poprawy.
Jak najedziesz na obszar obok cytuj to ci sie wypukli.
Najlepiej jakby przycisk "Zgłoś" był taki sam jak "Cytuj" i "Odpowiedz". One są wyraźnie zaznaczone.
I właśnie o to mi chodziło, one sa tak przymulone, że ledwo co je widac, i userzy moga nie wiedzieć (ci nowsi) że coś takiego jest. Moim zdaniem ten guzik powinien być jakoś szczególnie wyróżniony, by zachęcać do raportowania, no ale nie ja dezyduje
A no bo widzisz to jest tak, że jak najedziesz na jakiś post to pod nim pojawia się ciemniejszy guzik "zgłoś" niż pod postem na którym myszki nie ma co jest trochę... głupie moim zdaniem. No ale raczej nie da się tego nie zauważyć. Chcieć to móc.
Prawy, dolny róg, napis Zgłoś. No właśnie, nie wiem czy ja tak tylko mam, napis jest praktycznie niewidoczny, wtopiony w tło, do tego mam dość sporą rozdzielczość ekranu. Głównie chodzi mi o to, że może istnieją jakieś osoby, które w ogóle nie wiedzą o takiej funkcji, i widząc trolling nic nie moga zrobić. Nie da się tej opcji jakoś bardziej wyróżnić? To samo mam z napisem edytuj, już pare razy, jak na szybko chciałe zedytować jakiś błąd, to pisałem double posta. Nie wiem, może tylko ja tak mam?