wystarczy treść komentarza, choćby przybliżona. Koneser przyznał, że jego komentarz był obraźliwy, choć nie zwracał się do nikogo indywidualnie (jaką to robi zresztą różnicę?) i że padły "ostre" słowa. Raport był w takim wypadku uzasadniony, a czy usunięcie tego konkretnego komentarza słuszne? Póki autor nie przyzna się, co tam napisał, to sprawa pozostaje jasna. A nie przyzna się, bo wie, że nie ma racji. Kolejna afera, w której liczy się to, aby mówili, a nie o treść.
Zgłoś/Raportuj komentarz
Pomysł bardzo dobry. Nie będzie raportowania bez przyczyny, a ci co usuwają komentarze dokładnie ocenią czy komentarz powinien być usunięty czy powinien zostać.
BTW przeglądałem te stare newsy, nawet sprzed paru lat i widać, że kiedyś guru pisał o wiele lepsze newsy.
do usunięcia
@up
Temat? Twój post? Coś nieładnego napisałeś?
To jest właśnie właśnie tworzenie portalu z myślą o nas (to nie są przypadkiem słowa admina?).
Mają w d*p* nasze zdanie.
@upTemat? Twój post? Coś nieładnego napisałeś?To jest właśnie właśnie tworzenie portalu z myślą o nas (to nie są przypadkiem słowa admina?).Mają w d*p* nasze zdanie.
epic
nie wiesz, co napisałem, a już znalazłeś drugie i trzecie dno: że bylo to coś gorszącego i że administracja ma was w d*pie
Tak znalazłem i jestem z tego dumny.
Epickie są twoje newsy o GW2, nie mój komentarz.
Potrafię znaleźć nawet 7 dno jak będziesz chciał.
I ty też nie wiesz co usuwasz, bo nawet tego nie czytasz.
No chyba że wszystko na Ozonka zwalasz.
o czym ty kuźwa bredzisz?
Z Tobą nie da się konwersować na poziomie.
W ogóle!
Zamknijcie ten temat bo się offtop robi Ale przed zamknięciem pomyślcie nad tym usuwaniem komentarzy i czytajcie je.
I tu się zatacza błędne koło. Chcemy dowodów ,ale wy uważacie ,że my wszystko usuwamy i zacieramy ręce. I jaki jest sens o tym dyskutować?
crracked, tutaj się rozchodzi o portal, nie o forum.
A prawda jest taka, że większość komentarzy jest usuwana po nickach, nie po treści.
Jakiś urażony bachor daje zgłoś, bo ktoś tam źle o jego grze napisał, czy tak jak jeden z użytkowników napisał, bo go nie lubi i tak, a redaktor patrzy: "A Koneser [przykład tylko], wiadomo o co chodzi"; i do kosza.
Wiele razy pisaliśmy, żeby czytać usuwane komentarze i opcja zgłoś jest nadużywana, niepotrzebnie (sam redaktor przyznał się, że ma sprawdzać setki zgłoszonych postów).
Chcecie dowodów? To pozwólcie nam je zdobyć x.x
I tu się zatacza błędne koło. Chcemy dowodów ,ale wy uważacie ,że my wszystko usuwamy i zacieramy ręce. I jaki jest sens o tym dyskutować?
To wy macie prawo coś zrobić na portalu? 0.0 Kolega Revolutio mówił co innego. Bo sprawa tyczy się portalu nie forum. Taka jest prawda, że komentarze nie głupie są usuwane bezpodstawnie.
@UP popieram.
@ProGmR
A czy ja napisałem ,że mogę coś robić na portalu? Raczej nie. Cała ta dyskusja to jeden wielki absurd.
guru odwala kawał dobrej roboty pisząc newsy i powinniście docenić jego pracę. Szczerze mnie nie interesuje jego opinia ,lecz informacja. I raczej to się liczy w tym. Prasa, nie liczna także wyraża swoją opinię w artykułach, wiadomościach.
A to topic o zasługach guru, czy o tym, że ktoś usuwa komentarze bez żadnej przyczyny (czyt. nie ma wulgaryzmów, błędów ortograficznych, nawoływań do kłótni)?
Taka jest właśnie gadka.
Zaraz się odwraca kota ogonem.
Pewnie za chwilę pojawi się tekst: "nie podoba się, to zmień portal". lolz
Proszę Cię crracked, nie myl felietonów z informacjami x.x
Chociaż masz rację, w brukowcach tak jest, chyba.
@ProGmRA czy ja napisałem ,że mogę coś robić na portalu? Raczej nie. Cała ta dyskusja to jeden wielki absurd.
Ekhm? Albo nie jestes w temacie, co mnie dziwi, albo nie wiesz co piszesz. Chcecie dowodów? Napewno poprzez ich usuwanie, je dostaniecie.

A tak przy okazji dlaczego nie ma opcji usuń podczas pisania posta, każdemu może przyciąć net i niepotrzebne warny za duble posty lecą.
Była już o tym mowa, żebyś taki post edytował i napisał "double post, do usunięcia".
Witajcie,
Nie wiem dlaczego nikt na to do tej pory nie wpadł ale KONIECZNY przy tej opcji jest powód zgłoszenia. Sam guzik mówi moderatorom tyle co nic.
ARGUMENT 1:
Niejednokrotnie i nawet dziś mój komentarz został usunięty bo jakiś idiota go zgłosił a admin po prostu usunął. Komentarz był wartościowy i "zplusowany" ok 10 razy przez co znajdował się na samej górze.
Albo osoba moderująca wykazała się niedbalstwem i odruchowo zaakceptowała zgłoszenie usuwając mój pozytywny komentarz albo jakimś sposobem dotknął go osobiście i bardzo przeszkadzało mu, że inni się z tym komentarzem zgadzają.
ARGUMENT 2:
Są tutaj ludzie, którzy mają problemy z lagami (internet "twoja wioska" 1kb/s FTW!) i jakimś cudem dodają po 2 albo 3 komentarze po czym zgłaszają je do usunięcia. Skąd taki moderator na pierwszy rzut oka ma wiedzieć czy to doublepost. Oszczędźcie sobie pracy i zamiast wertować cały news z 1000 komentarzy, po prostu przeczytacie powód zgłoszenia i macie wszystko jasne.
Nie usuwajcie wszystkiego co zgłoszone, dobrze wiecie że jest tutaj masa hejterów, którzy od tak sobie klikają "żółty trójkącik z wykrzyknikiem".
Rozwiązania są 2:
1) obowiązkowe pole tekstowe 64-128 znaków, które oczywiście jak sama nazwa wskazuje musi zostać uzupełnione
2) jedna opcja do zaznaczenia:
- obraza
- spam/reflinki
- doublepost
- inne (tu pole tekstowe)