Zgrana grupa do Gw2

Witajcie, ostatnio zdalem sobie sprawe jak cudowna gra jest gw. Zapraszam wiec was do zagrania od zera, stworzenia grupki/gildi, oczywiscie wymagam humoru i mikrofonu(ts3) piszcie wiec kto chce.

Serwer: Blacktide

Myślę, że najpierw poczekamy aż do tematu wejdzie tak gdzieś z 4-5 osób, w tedy można myśleć o ts3 itp. :D

Mnie wzieło na zagranie Nornem-warriorem

Mój nick Hildres

Może jakieś info na jakim serwerze kiedy i gdzie?

Jeśli to się nie skończy tak jak sytuacja w tym temacie klik jestem chętny. Bo tu następnego dnia nikogo zastać już nie mogłem... a po dwóch trzech z jedną osobą chwile biegałem.

Humor: myślę że jest (ale nie lubię pierdo... o bzdurach, bez potrzeby)

TS3 + mikrofon: oczywiście ze jest

wiek 17lat, czas wolny zapewniony (oceny wystawione więc luz).

W takim razie jest nas 3

Postaram się załatwić jakieś ts3 sorki że jestem tak mało dostępny ale pogrywam sobie jeszcze w między czasie w Neverwinter i mam czasem prywatne sprawy.

Adres ip wyślę wam na pw tak gdzieś byśmy zaczeli jutro (niedziela).

Też moge dobić bo samemu juz mi się biegać nie chce :D

No to od jutra zaczynamy tylko jest jeden klops, mianowicie nie lubie grac w nocy. Proponuje zaczac od 10.00 rano.

zapraszam do naszej gildi infiniutum oferujemy wam co do spraw pve wszystko insty frace 3v all co najwazniejsze :) humor i milo spedzony czas w naprawde gronie wyluzowanych ludzi :)) moj nick w grze Kilena Lazaru

zapraszam! oczywiscie serve blacktide

Dobry pomysl dojdziemy do gildii to bedzie latwiejszy kontakt.

Jestę zielony chętnie dołącze

Spoko zawsze znajdzie się miejsce :D (jutro 10.00 gramy :D)

Jakiś ts jest?

Piszcie w grze to podam adres ts3.

Mój nick Hildres

To zapraszam do wspólnej gry...

Pisać do Hildres albo do mnie (Xardunek).

Szkoda że tak z dnia na dzień. Gdybym wiedział że jutro gracie to byłbym na 100% tak to lipa.

Spokojnie ja powinienem być jeszcze wieczorkiem jak by co dojdź do gildi wyżej opisanej napisz do "Kilena Lazaru" a w grze napewno do ciebie napiszę a i napisz jeszcze swój nick tutaj w temacie :D

Witajcie, ostatnio zdalem sobie sprawe jak cudowna gra jest gw. Zapraszam wiec was do zagrania od zera, stworzenia grupki/gildi, oczywiscie wymagam humoru i mikrofonu(ts3) piszcie wiec kto chce.

Serwer: Blacktide

Myślę, że najpierw poczekamy aż do tematu wejdzie tak gdzieś z 4-5 osób, w tedy można myśleć o ts3 itp. :D

Mnie wzieło na zagranie Nornem-warriorem

Mój nick Hildres