Zgrana grupka do wspólnej gry

Czołem, poszukuje zgranej paczki osób do wspólnej gry od początku na serwerze Killian (chociaż możemy uzgodnić inny serwer jeżeli komuś nie pasuje Killian) Wymagania raczej nie są jakieś duże ;

-Minimalnie 16 lat.

-Podstawowy zakres wiedzy o Terze.

-Mile widziany TeamSpeak z nieszumiącym mikrofonem.

-Ograniczenia co do wulgaryzmów i zakaz obrażania innych

Jeżeli byłby ktoś chętny

Nick:

Imię:

Klasa (Którą będziesz miał zamiar grać)

Czas wolny na grę:

Coś o sobie (Żebyśmy mogli się bliżej poznać)

W dalszym etapie gry będzie można pomyśleć o założeniu Gildii, a TeamSpeak jestem w stanie załatwić. Liczę na pozytywne odebranie i na zebranie licznej grupy znajomych ;) Pozdrawiam.

@ Temat zdatny do zamknięcia ;)

Ja byłbym chętny tylko powiedz mi jak jest na dzien dzisiejszy populacja i item shop ( chodzi czy jest p2w?)

Wydaje mi się, czy jest od tego odpowiedni dział? Po za tym terra jest dobra dla osób które jeszcze nie grały. Ciągle te same questy i lokacje dobijają.

Nick: myślę, że lorow

Imię:zdzich

Klasa: warrior lub sorecer

Czas wolny na grę:3-2h

Coś o sobie: Lubie nontarge, pvp i gry takie jak TERA, mam słabego kompa, ale umiem sobie radzić, jestem miły towrzyski lubie gadać (i to dużo xD) pytać na pw jeśli coś jeszcze chcesz o mnie wiedzieć :P

Nick: Ike4 lub inny ale nie podam bo moze ktos zwerbowac;p

Imię:Jarek

Klasa: nie wiem jeszcze

Czas wolny na grę:od 14 do 00

Coś o sobie:ic ciekawego lubiem sport i ogladac filmy:D i grac zecz jasna

@ps server ten ,ktory jest podany oczywisice?

Nick: Mistle (60 archer), Aenyeweddienn(60 zerk) lub Ciri(27 slayer jeśli ktoś chce razem lvlowac)

Imię: Serio? Będziemy razem grać a nie się żenić więc to raczej jest zbędne

Klasa (Którą będziesz miał zamiar grać) Zerk

Czas wolny na grę: 24/7

Coś o sobie (Żebyśmy mogli się bliżej poznać): Jeśli chodzi o gre bez zbędnej skromności mogę powiedzieć, że wiem o niej chyba wszystko więc zawsze mogę coś podpowiedzieć/odpowiedzieć. Na terze Eu nie grałem od bardzo dawna więc mój ekwipunek jest dos przestarzały i raczej słaby na chwile obecną (Trochę steadfast trochę abbysa)

Jak ktoś ma ochotę to dodawać którąkolwiek w/w postać i możemy pograć razem. Nawet gildie możemy od razu zrobić co za problem

widać będę tu najmłodszy :P

Jak ktoś chce pograć to jestem aktualnie na postaci Mistle. W grze mogę podać Ts to się coś pogra

ja już mam 60% pobrane przy necie 5mb/s postac to bedzie warrior a nick to lorow:)

jakiegos ts macie?

Nick: Domiinatrix

Imię: *****

Klasa: Warrior

Czas wolny na grę: 3-4h (praca)

Coś o sobie: Doskonale radzę sobie w kontaktach z osobami. Oczekuję osób o wysokiej kulturze osobistej.

Czołem, poszukuje zgranej paczki osób do wspólnej gry od początku na serwerze Killian (chociaż możemy uzgodnić inny serwer jeżeli komuś nie pasuje Killian) Wymagania raczej nie są jakieś duże ;

-Minimalnie 16 lat.

-Podstawowy zakres wiedzy o Terze.

-Mile widziany TeamSpeak z nieszumiącym mikrofonem.

-Ograniczenia co do wulgaryzmów i zakaz obrażania innych

Jeżeli byłby ktoś chętny

Nick:

Imię:

Klasa (Którą będziesz miał zamiar grać)

Czas wolny na grę:

Coś o sobie (Żebyśmy mogli się bliżej poznać)

W dalszym etapie gry będzie można pomyśleć o założeniu Gildii, a TeamSpeak jestem w stanie załatwić. Liczę na pozytywne odebranie i na zebranie licznej grupy znajomych ;) Pozdrawiam.

@ Temat zdatny do zamknięcia ;)