Zgranej Ekipy do gry poszukuję

Witam,

Jak w temacie - szukam 2-4 osób do gry (4fun na początek poki się nie zgramy) w League of Legends.

Gram głównie Katariną, Renektonem, Olafem i Jaxem, ale tankiem lub supportem też daję radę

Jakby co to mój nick w gre to: SmielyRipper, więc proszę dodawać.

Mam za sobą dużo gier drużynowych - niestety ludzie spierdzielili na WoW-a (idiots!) lub CoD-a (Insane!), a granie z przypadkowymi kolesiami, którzy rage quit-ują, albo mają w tyłku teamplay już mnie nie cieszy.

A jaki lvl, jest wymagany? Mam 21 (i 3/4) lvl może dołączę :)

Ja mam 30 lvl i ponad 1400 ELO .

W tym momencie mam 25 lvl, więc jeżeli ktoś potrafi grać to nie jest wymagany od razu 30 lvl. Najpierw trzeba zgrać team, a dopiero pozniej na rankedy napierniczać. Jakby co to poprostu prosze mnie dodać do znajomych i się odezwać: SmileyRipper

Ja mam 15 lvl prawie 16 i gram od niedawna Warwiciem i czasami Temmo jak coś mój nick to DaniooPL14

Ja mam 9lv ale grać potrafię, głównie Fiddlestick'iem i Twisted Fate'm ;) . Wiem że lv mały ale potrafię wziąć na klatę patyczakiem czterech innych summonerów na midzie B) . Ogólnie zbieram na Warwick'a żeby jakoś łatwiej kille wchodziły. Jak by co to nick Bartelox :) . A serwer EU czy US? Bo ja na EU gram :P

lvl 6 ale ogarniam ;) Nick : XVolVicX

Wiem że lv mały ale potrafię wziąć na klatę patyczakiem czterech innych summonerów na midzie

no baa, w końcu to taki tank, że szok : O

Tez jestem chętny mam lvl19 gram głownie supportami nick Placosław

Salek jemu chyba chodziło o to,że jest w stanie obronić mida przed czterema wrogimi championami.W końcu to są początki gry,więc chyba wiesz jak tam ludzie grają :P

Salek jemu chyba chodziło o to,że jest w stanie obronić mida przed czterema wrogimi championami.W końcu to są początki gry,więc chyba wiesz jak tam ludzie grają

wiem o co Mu chodziło ; ) jak dla mnie jest on tak squishy na midzie, że nie sposób Nim jest tam grać.

No,ale na początku ludzie nawet nie wiedzą kto ma jakie skille więc fiddle będzie robił ulti a oni nie będą wiedzieć co to.Na przykład taka sytuacja:jakiś koleś atakuje turret,ty aktywujesz ulti on nie wie co to więc nawala dalej,ulti się już naładowało fala minionów padła więc turret go nawala+silence+ulti+wysysanie życia(zapomniałem już jak się ten skill nazywał bo fiddlem aktualnie wo gule nie gram).

@EDIT

A tak wo gule fiddle najlepszy jest w jungli.Nie jest jakiś pro,no ale lepszy nie będzie.Ma bardzo dobre ganki tylko trzeba uważać na początku,żeby nas przy blue buffie nie zgankowali.

W najbliższym czasie załatwię kanał teamspeakowy, więc chętnych już teraz zapraszam to cuś pogramy

Moge zobaczyć jak gracie mam 650 win ;) server eu

Witam,

Jak w temacie - szukam 2-4 osób do gry (4fun na początek poki się nie zgramy) w League of Legends.

Gram głównie Katariną, Renektonem, Olafem i Jaxem, ale tankiem lub supportem też daję radę

Jakby co to mój nick w gre to: SmielyRipper, więc proszę dodawać.

Mam za sobą dużo gier drużynowych - niestety ludzie spierdzielili na WoW-a (idiots!) lub CoD-a (Insane!), a granie z przypadkowymi kolesiami, którzy rage quit-ują, albo mają w tyłku teamplay już mnie nie cieszy.