Zielone paski Battlefield 3

Witam!

Po zrobieniu formatu PC pobrałem BF3. Po włączeniu i ustawieniu trybu fullscreen po bokach są ciemno zielone paski. Gdy zmienię rozdzielczość z 1680x1050 (taką mam rozdzielczość) na niższą i z powrotem na 1680x1050 paski znikają, ale do czasu zminimalizowania BF3. Sterowniki do karty graficznej zaaktualizowane. Karta graficzna: ATI Radeon HD 4800 Series

Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym długi godzinami grać w BF3, ale bez możliwości minimalizacji się nie da :c

Mniej więcej wygląda to tak: (Zrobione w paincie przy windows mode. Nie miałem pomysłu jak zrobić screenshot przy fullscreen, a zrobienie zdjęcia za pomocą aparatu naprawdę nie fajnie wygląda)

Paski są bardziej ciemniejsze jeżeli to ma znaczenie

Sprawdzałeś inna rozdzielczość ? Na innej jest normalnie np 1400x900 (16:10)?

Na wszystkich ustawieniach od niskich po wysokie jest tak samo?

Reinstalowales sterowniki ? 13.9 to najnowsze ATI Legacy.

Ogólnie to nie podoba mi się te 50Hz...

Z takim pytaniem to chyba lepiej zapytać na battlelogu BF3.

chyba zartujesz z tymi ustawieniami bfa ......na tej karcie na low max idzie grac + rozdzielczosc nie wieksza niz 1360....poprostu karta ci zaczyna wariowac i w koncu ja zabijesz ta gra , przy takich ustawieniach. Na 4870 , ktora jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo mocniejsza gralem na 1360 low/med i nie bylo jakos super....Troche wyobrazni na przyszlosc.

Teraz chwile zagrałem na każdym ustawieniu i ustawiłem na low już. Wyżej niż 1680x1050 są te paski (wliczając w to 1680x1050), a niżej tych pasków nie ma, ale jak zminimalizuje to znowu się pojawiają. Jakieś pomysły?

Ustaw gre na średnie ustawienia, nie automatyczne i rozdzielczosc odpowiednio niska np 1400x900@60Hz lub 72/75 (najwieksza wartosc odswiezania jaka masz).

Weź pod uwage czy twoj monitor jest w standardzie 16:10 czy 16:9.

@donek:

Ja bez problemu daje rade grac przy full srednich i rozdzielczosci 1400x900@75Hz

Moj sprzet to C2D E8500 + 2x2Gb DDR2 800mhz

Kiedys mialem HD 4870 1GB (spalila sie) a teraz mam GTX 460 1GB DirectCU

I w grze BF4 potrafie wyciagnac na niskich ustawieniach 25-30FPS a w BF3 troszke wiecej na srednich.

Witam!

Po zrobieniu formatu PC pobrałem BF3. Po włączeniu i ustawieniu trybu fullscreen po bokach są ciemno zielone paski. Gdy zmienię rozdzielczość z 1680x1050 (taką mam rozdzielczość) na niższą i z powrotem na 1680x1050 paski znikają, ale do czasu zminimalizowania BF3. Sterowniki do karty graficznej zaaktualizowane. Karta graficzna: ATI Radeon HD 4800 Series

Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym długi godzinami grać w BF3, ale bez możliwości minimalizacji się nie da :c

Mniej więcej wygląda to tak: (Zrobione w paincie przy windows mode. Nie miałem pomysłu jak zrobić screenshot przy fullscreen, a zrobienie zdjęcia za pomocą aparatu naprawdę nie fajnie wygląda)

Paski są bardziej ciemniejsze jeżeli to ma znaczenie