Nie wiem czy to na temat ale w temacie masz literówke
Złapałem Oszuta na mmorpg.pl!
Autor widzę, że mojego posta nie przeczytał. Albo ominął fragment o przecinkach. Szkoda.
Ksaoru też widzę, że nie bardzo doczytał, bo napisałem, że nie dajemy spacji przed przecinkami i kropkami. Wiem, że wmawia się ludziom, że nie dajemy spacji przed żadnym znakiem interpunkcyjnym, ale ja się z tym nigdy nie zgadzałem, z prostej przyczyny - bo wymyślił to jakiś debil i to bardzo dawno temu, pewno jeszcze dla maszyn do pisania. Wykrzyknik czy pytajnik wyglądają idiotycznie gdy są bez spacji, a ten pierwszy jest kompletnie nieczytelny. Dlatego ja zawsze i wszędzie będę głosił, że przed tymi dwoma znakami spację dajemy.
Ale mniejsza o to, bo nie o to tutaj chodzi
Ale to jest najlepsze że piszę żebyście mniej więcej żebyście uważali na tego typka , a wy mnie hejtujecie jaki ja to naiwny
Nie prawda, nie po to tutaj napisałeś. Przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post.
Ale jeśli masz z tego nauczkę i wyciągniesz wnioski na przyszłość, to bardzo dobrze. To ten temat nie będzie taki całkiem bezsensu.
Ostatnia rada ode mnie. Czytaj regulaminy, a zwłaszcza te z forum, na którym piszesz
Żegnam, bo coś czuję, że pod tym nickiem kolegi już nie zobaczymy
Wszystko co było w miarę normalne zostało już powiedziane, a autorowi zalecam lekturę regulaminu.
Ma nick Pajacyk , powiedział że jeśli pozwole mu grać na jego koncie w cs : go to da mi cd-key do diablo 3 ros , a później ja mam mu dać psc , no to wiedziałem odrazu że to oszust , domyśliłem się że normalny człowiek nie wymienia rosa na byle gówno , także , kiedy zalogował się , zmienił dane , ja zablokowałem konto do póki ja nie wejde na konto on nie może . Kazał po tym wszystkim kupić mi psc 20 zł , złodziej jeden . Jeżeli można prosić żebyście go wytępili raz na zawsze , to macie tu jego dane
Dzięki Steamowi uzyskałem jego ip : 89.229.23.201
Proszę was zniszczcie gnoja !