Złe wieści... :(

Anion nastepca Lineage2 ktory tez jest twozony przez NCSoft nie dojdzie do premiery w odpowiednim czasie. Tworcy gry w obliczu gier jak Age of Conan czy Mortal Online ogarneli sie i zaczna przebudowywac silnik gry i zmieniac sama gre by dorownac przyszlym tytlulom jak AoC czy MO :(. NCSoft obawia sie ze Anion okaze sie klapa bo tamte gry wprowadzaja rozne nowosci w swiat MMO a nie ma co ukrywac klonowanie hitow nie jest juz modne a wrecz meczace.

Wiec co ludzie Anion za 3 lata jak dobrze bedzie ;p

Moze to dobrze bo skoro to smiga na silniku crysisa to za 3 lata moze nawet bedzie działać płynnie:P

Łeeee....Szkoda.Lubię Linaeage 2.Ale mówi się trudno :(

Co Grałem w Lineage 2 u kolegi zajefajna gierka

[ Dodano: 2008-06-06, 18:25 ]

aha :( i podobno jest zapowiedz jakies gry przez NCSoft chyba lineage 2 czarna dziuraTO ODLOT MA BC?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co Grałem w Lineage 2 u kolegi zajefajna gierka [ Dodano: 2008-06-06, 18:25 ]aha i podobno jest zapowiedz jakies gry przez NCSoft chyba lineage 2 czarna dziuraTO ODLOT MA BC?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

co? sorry,ze odswiezam ale co to jest? L2: Black Hole xD

co to ma byc?

Jak to zobaczyłem to z krzesła spadłem xD

hmm... czarna dziura... to pasuje do L2 xD

Chyba chodziło o grę Aion ale ona będzie wydana chyba tylko troszeczkę później.

W Korei już mają 3 CB... Więc chyba nie przebudują całego silnika ;)

Anion nastepca Lineage2 ktory tez jest twozony przez NCSoft nie dojdzie do premiery w odpowiednim czasie. Tworcy gry w obliczu gier jak Age of Conan czy Mortal Online ogarneli sie i zaczna przebudowywac silnik gry i zmieniac sama gre by dorownac przyszlym tytlulom jak AoC czy MO :(. NCSoft obawia sie ze Anion okaze sie klapa bo tamte gry wprowadzaja rozne nowosci w swiat MMO a nie ma co ukrywac klonowanie hitow nie jest juz modne a wrecz meczace.

Wiec co ludzie Anion za 3 lata jak dobrze bedzie ;p