Złom i tyle :D

Witam mam pytanie czy mój komputer uciągnie Dawn of War 2 bez przycięć ??

wymagania:

Minimalne:

1. Windows XP SP2 lub Vista SP1

2. Pentium 4 3,2 GHz lub dowolny procesor dwurdzeniowy

3. 1 GB RAM-u dla XP lub 1,5 GB dla Visty

4. Karta graficzna ze 128 MB pamięci i wsparciem dla Shaderów 3,0 - Nvidia GeForce 6600 GT, ATI X1600 lub podobna

5. 5.5 GB wolnego miejsca na dysku twardym

Zalecane:

2. AMD Athlon 64×2 4400+ lub dowolny Intel Core 2 Duo

3. 2 GB RAM-u, dla XP i Visty

4. Karta graficzna z 256 MB pamięci i wsparciem dla Shaderów 3,0 - Nvidia GeForce 7800 GT, ATI X1900 lub podobna

mój komputer

nVidia Geforce 8500 GT 256

RAM 2 GB

a procek

AMD Athlon 64 X2 Dual

Core processor 4400+

2,31 GHz

Jakby co to większość gier mi przycina(w tym allods na low ) ;/ nie mówcie mi o defragmentacji itp. Powiedzcie czy to normalne ,ze większość gier sie przycina?? JAKBY CO TO DAJCIE LINKI DO STEROWNIKÓW(ale do downloadu bo sam to się nie znam in ie wiem co ściągnąć).

i najważniejsze czy DoW 2 pojdzie mi i na jakich detalach.

Nie uciągnie , pomimo że gra bez fajerwerków swoje wymaga

http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx

pam pam pam

ten czarodziejski :D programik mówi mi ,że mam maksymalny wynik i powinno dobrze działać mowi mi tez ze mam 512 pamieci na karcie graficznej ; D

prosiłbym o linku do downloadu sterownikow do procka ,karty graficznej itp

prosiłbym o linku do downloadu sterownikow do procka ,karty graficznej itp

google.pl

Spróbuje ,ale mówie ,że nie mam zielonego pojęcia o kompach : D.

Masz wielki problem wpisać w google swój procesor i napisać sterowniki download. Co do sterowników, do karty graficznej wejdź na główną stronę producenta i tam masz sterowniki do poszczególnych kart graficznych. :)

Przepraszam za male necro, ale "sterowniki do procka" mnie rozwalily na kolana xD Jedyny "sterownik" do procesora to bios. Chyba ze miales na mysli sterowniki do plyty glownej (przewaznie caly pakiet w jednym pliku)?

Pozatym twoj sprzet nie jest moze pierwszej swiezosci, ale zeby go zaraz nazywac zlomem? Nie jest AZ tak tragicznie.

Pozatym2 DoW2 to raczej kiepska gra. Niczym nie przypomina DoW1, gra sie zupelnie inaczej i osobiscie podarowalem sobie po tym jak zagralem w bete (pierwsza czesc mi sie bardzo podobala).

Ze strony Nvidia sciągniesz sterowniki. Mam identyczną grafikę co ty i mówię że nie pociągnie xDD No chyba że chcesz się łudzić nadzieją to ściągnij rivaTurner i spróbój zrobic overclocking grafiki, może dołoży ci ze 4 FPS....

twój komputer bez problemu pociągnie tą grę miałem tą kartę i mam podobny procek (5600) wszystko śmigało bez zacięć.

pozdrawiam.

Bez problemu pociągnie :)

Witam mam pytanie czy mój komputer uciągnie Dawn of War 2 bez przycięć ??

wymagania:

Minimalne:

2. Pentium 4 3,2 GHz lub dowolny procesor dwurdzeniowy

3. 1 GB RAM-u dla XP lub 1,5 GB dla Visty

4. Karta graficzna ze 128 MB pamięci i wsparciem dla Shaderów 3,0 - Nvidia GeForce 6600 GT, ATI X1600 lub podobna

Zalecane:

2. AMD Athlon 64×2 4400+ lub dowolny Intel Core 2 Duo

3. 2 GB RAM-u, dla XP i Visty

4. Karta graficzna z 256 MB pamięci i wsparciem dla Shaderów 3,0 - Nvidia GeForce 7800 GT, ATI X1900 lub podobna

mój komputer

nVidia Geforce 8500 GT 256

RAM 2 GB

a procek

AMD Athlon 64 X2 Dual

Core processor 4400+

2,31 GHz

Jakby co to większość gier mi przycina(w tym allods na low ) ;/ nie mówcie mi o defragmentacji itp. Powiedzcie czy to normalne ,ze większość gier sie przycina?? JAKBY CO TO DAJCIE LINKI DO STEROWNIKÓW(ale do downloadu bo sam to się nie znam in ie wiem co ściągnąć).

i najważniejsze czy DoW 2 pojdzie mi i na jakich detalach.