Złośliwe oprogramowanie

Przeglądarka google chrome wykrywa na forum złośliwe oprogramowanie. Nie wiem czy zmieniliście jakieś skrypty czy dodawaliście pluginy ale komunikaty te nie dają spokoju i ciągle blokują dostęp. Dodam, że nie tylko ja mam taki problem, ponieważ dostałem już różne informacje na steamie. Czekam na jakiś odzew i naprawę tego. Na chwilę obecną kontakt ze mną to mail: codeqqi@qq.com lub steam: qqicode.

zloprg.png

Do forum powrócę jak zostanie wszystko naprawione. Pozdrawiam.

OOO właśnie też miałem zrobić taki temat bo mam taki sam problem tylko że zainstalowałem Mozzile i non stop wyskakuje mi informacja że "witryna dokonuje ataku na twoje dane zgłoś t...." coś w tym stylu i za każdym razem kiedy wchodzę na forum.

To samo i u mnie!

Yup, wyskakują jakieś badziewia. I na chrumie i na fajerfoksie.

i to samo u mnie. a wczoraj działało wszystko spoko. nie wiem co wy tam psujecie :P

Lulz przed chwilą właśnie zaczął mi wyskakiwać ten komunikat

tez sie z tym uzeram ...

Denerwuj strasznie to coś :angry:

A mi nic nie wyskakuje xD

Mi przed chwilą przestało, więc już jest ok. Ale wcześniej za każdym razem wyskakiwał ten durny komunikat.

Tak, mam ten sam problem, ale tylko na chromie bo w mozilli czysto.

Na Operze jest całkowity spokój, tak samo na Androidzie na Operze. Jeszcze na żadnej stronie się z takim czymś nie spotkałem.

U mnie to samo.Mam firefoxa.

UFO, TO UFO HAKUJE NASZE UKOCHANE FORUM!

mam tak samo na firefox

Na Firefox'ie tak był komunikat, dodałem do wyjątku i mam spokój.

Też mam to samo, ale tylko w niektórych tematach <_< .

Może pomogą coś szczegóły.

Bezpieczne przeglądanie Strona diagnostyczna witryny mmorpg.org.pl/forumJaki jest obecny stan bezpieczeństwa witryny mmorpg.org.pl/forum?Witryna została uznana za podejrzaną – jej odwiedzanie może stanowić zagrożenie dla komputera.W ciągu ostatnich 90 dni część tej witryny została odnotowana z uwagi na podejrzane działania następującą liczbę razy: 1.Co się stało podczas odwiedzin tej witryny przez Google?W ciągu ostatnich 90 dni przetestowaliśmy w tej witrynie następującą liczbę stron: 21. Wyświetlanie 3 z nich spowodowało pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Witryna ta po raz ostatni była odwiedzana przez Google 2012-11-29, a po raz ostatni znaleziono w niej podejrzane treści 2012-11-29.Złośliwe oprogramowanie działa w następującej liczbie domen: 3, m.in. accountpro006.ru/, cvtlyyf.lflinkup.com/, oeclgg.lflinkup.com/.Ta witryna działała w następującej liczbie sieci: 2, m.in. AS197155 (ARTNET), AS15169 (Google Internet Backbone).Czy ta witryna pośredniczyła w rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania?Nie wydaje się, aby w ciągu ostatnich 90 dni witryna mmorpg.org.pl/forum pośredniczyła w zarażaniu jakichkolwiek witryn.Czy w tej witrynie działało złośliwe oprogramowanie?Nie, w ciągu ostatnich 90 dni nie było w tej witrynie złośliwego oprogramowania.Jak do tego doszło?W pewnych przypadkach osoby trzecie mogą dodawać do legalnych witryn złośliwy kod, który spowoduje wyświetlanie przez nas komunikatu ostrzegawczego.Dalsze czynności:Wróć do poprzedniej strony.Jeśli witryna należy do Ciebie, możesz zwrócić się o sprawdzenie jej za pomocą Narzędzi Google dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu sprawdzania można znaleźć w Centrum pomocy Google dla webmasterów.

Sprawa została już zgłoszona w Google Webmaster Tools. Kod generowany przez forum sprawdziłem i nie znalazłem tam żadnych nieprawidłowości. Proszę o trochę cierpliwości.

Na mozlilli i chromie popieprzone, a na operach (PC i Andek) normalnie all.

@e nie zauważyłem, że root napisał, przede mną.