Zlot Użytkowników Mmorpg.org.pl

W przyszłym roku można zrobić bardziej na zachodzie i w tedy oni będą mieli blisko. Długość jazdy zależy od trasy, a nie odległości(i rzecz jasna samochodu).

//Wbrew pozorom nie wszyscy mają zamiar wybierać się na taki zlot autem - R3m4ke

Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje, wyjazd nawet do 7h nie jest dla mnie przeszkodą. W dniach wolnych dużo podróżuje pociągiem za granicą i po Polsce. Nie jestem pełnoletni ale nie stanowi to dla mnie problemu, nie wiem jak wam to odpowiada jak szczyl podjedzie :rolleyes: Ale jestem nastawiony na podróże więc sadzę, że taki wyjazd do ludzi z forum byłby dla mnie czymś ciekawym.

Gdyby co, to mieszkam w okolicach Katowic ;)

Jak broda wpadnie to ja tez bym mogl na pprzyszle wakacje wpasc na grilla i gorzalke.

Osobiscie jestem z Koszalina :D. Wiec jak miejsce spotkania ma przekroczyc te 300km to musi to byc spotkanie na wiecej niz 1 noc :D. Rownie dobrze moze to byc u kogos spotkanie... kogos kto ma do tego predyspozycje. Na zlocie ludzi grajacych w ArmA spotykamy sie u kolesia ktory mieszka na takim wypizdowie. Ale za to jest miejsce na namioty, PaintBall, ASG, grill, zawody itp.

Kwestia organizacji ;)

Wypidów jest dobry, cisza spokój. Mówiąc o Wawie miałem na myśli obrzeża.

Koło Wawy odpada, nienawidze tego miasta i jego okolic XD

A na forum chyba przeważa południe kraju? :E

Ja poczekałbym na to do następnych wakacji, to przynajmniej każdy będzie sobie mógł zorganizować taki wyjazd dość przyjemnie.

Najgorzej i tak ja bede mial. Nie dosc, ze z anglii to pozniej z gdanska gdzies w poludnie :D

Ja i Rimejk jesteśmy sąsiadami. On mieszka na 10 piętrze, ja na 2. Więc Panowie, będę gospodarz. Moja komórka jest WASZA !

//Ty lepiej powiedz czy byś zabrał dupsko na taki zlot, a nie o gospodarzeniu mówisz. :P - R3m4ke

Zabrałbym, bez problemu. Z restaurant mnie wy***ali. ; D Za temperament.

Będę wykładać towar w Realu i koniec... Co do zlotu, to mi to raczej jedno gdzie. Byleby gadać szybko kiedy, z wyprzedzeniem. Co kasę uzbieram na dojazd i mikstury.

Ja i Rimejk jesteśmy sąsiadami. On mieszka na 10 piętrze, ja na 2. Więc Panowie, będę gospodarz. Moja komórka jest WASZA !

Ja bym chcial byc twoim sasiadem kebrus ;(

Ja bym chcial byc twoim sasiadem kebrus ;(

Wiem Dixus, wiem.. : (

ja tez bym chcial ;(

Wogóle rybniczanmie jakbyście cugiem jechali to raczej na bank przez katowice, mozna by dobre ilości potek spożyć XD

Koło Wawy odpada, nienawidze tego miasta i jego okolic XD

Prawda!!

Ale za ch*ja nie powiem ze Katowice sa lepsze pod tym wzgledem :)

Narazie dajcie se spokoj z planowaniem czegos co i tak teraz nie bedzie mialo miejsca... Moze na ferie zimowe :). ALE PODKRESLAM jezeli mam tam byc to broda tez musi byc. Sorra ale srednia wieku na forum to 16 lat :D. Osobiscie mam troche wiecej... nie chce byc brany za pedofila... rozumiecie :)

O brdoe sie nie martw ja lubie imprezy zlotowe wszelkiej maści ,tylko musze mieć termin miesiąc wcześniej żeby urlop wziąść

No Spawn, wydaje mi się, że za Dinozaura to może uważać się Broda, nie Ty. : P

A Hirojika to nikt nie kce :<

Ja bym na 100% sie pisal tyle,ze rodzice WTF!

ja po Lipcu na bank bym mogl, jesli kase bym mial i jak dojechac i miejscowka zeby byla ; )

Proponuje Małopolskę. Jeżeli będzie blisko Krakowa to przyjdę.

BTW. Sam chciałem zrobić ten temat ale wydawało mi się że za mało nas, w dodatku rozmieszczonych po całej Polsce.

nom Małopolska spoko, fajne miejscówki i blisko XD