Zlot Użytkowników Mmorpg.org.pl

Razem z Hanią i Rimejkiem doszliśmy do wniosku, że można zorganizować taki mały(czy mały to się okaże) forumowy zlot. Planujemy, aby to była impreza całonocna, jakiś grill, czy ognisko no i coś do picia. Naszym zdaniem fajnie byłoby poznać ludzi z którymi się gra, czy też rozmawia na forum. Jeżeli chodzi o termin to jeszcze nie jest znany, ale myślę że najwcześniej maj. Co do miejsca to też jeszcze nie wiemy, dlatego proszę o wpisywanie się kto byłby chętny na taki zlot, oraz podawanie ciekawych miejsc na zorganizowanie czegoś takiego.

Czekaj nadchodzi wrzesień tak? Planujesz maj? Yo prawie 9msc kto bedzie wiedział co wtedy robi :P?

Można wcześniej ;p ale najlepiej, aby było już w miare ciepło.

Obudziliśmy się trochę z reką w nocniku. Wakacje były dogodnym terminem na organizacje czegoś takiego. Z drugiej strony jak będzie tyle czasu to może wszystko zostanie zapięte na ostatni guzik. Co do lokalizacji... to pewnie każdy będzie chciał jak najbliżej siebie :P

zalezy jak daleko i czy bede mial busa do tamtad, i czy mnie mamusia pusci ; * : D

Ja mogę się gdzieś obok Hani spotkać, miałbym blisko ^^

Osobiście proponuję początek czerwca, wszyscy po egzaminach i w szkołach luz. A co do miejsca to zależy, osoba z katowic nie będzie jechała 7 godzin w 1 strone do gdańska(przy dużym szczęściu) i na odwrót. Jesteśmy "rozsiani" po całej Polsce więc miejsce powinno być tak aby każdy nie musiał daleko jechać. Okolice warszawy?

Sry, ale planowanie czegoś 9-10 miesięcy przed, zazwyczaj kończy się niewypałem. Chmarus ma rację, bo tegoroczne wakacje były idealnym okresem do zlotu.

Tak, tak, wszyscy wiemy, że tegoroczne wakacje były najlepszym terminem na organizacje zlotu, szkoda tylko, że miałem taki zapierdziel, że nawet czasu o tym pomyśleć nie było... Dopiero pod koniec napisałem do Hani i Rimejka o pomyśle, wcześniej też gadałem o tym z Chmarusem, ale na gadaniu się skończyło. Co do miejsca to za Warszawą przemawia fakt, iż możemy tam zdobyć wypasiony artefakt. Zresztą i tak na razie zbieramy informacje kto byłby chętny na zlot, bo organizowanie czegoś z takim wyprzedzeniem faktycznie do mądrych pomysłów nie należy.

Zapewne u większości, będzie coś takiego "byle by bylo blisko mnie", no bo komu chce sie za***rdalać 10h? :D

no i czy mama puści xD po 21 kwietnia skończę w końcu 18 lat. Szczerze dla mnie miejsce zlotu jest obojętne i tak dojadę.

Jak będziemy wiedzieć kto idzie, zrobimy listę miast i wyciągniemy średnią ważoną (albo centroid wielokąta zrobionego z tych miast) - wtedy dostaniemy w miarę środkowy punkt :D

Zlot z Forum ?:P Dobry pomysł, poznać się lepiej po rozmawiając a nie tylko pisząc na forum;p

tylko u mnie są dwie przeszkody;(

1. Kasa nie mam jej pod dostatkiem ale patrząc na termin mógłbym coś zamrozić na tą okazje ;p

2. Miejsce gdzie odbędzie sie to spotkanie ;) Mieszkam na śląsku (brudnym śląsku) no i nie wiem czy będzie opłacało mi sie jechać gdzieś 6 h odemnie jeżeli to wypad na jeden dzień...

Jestem za i w. Z Torunia jestem, może do Zakopanego by mnie się nie chciało jechać, ale chociażby do Warszawy - nie ma problemu.

Wawa to dobry pomysł. Prawie każdy ma blisko do Wawy bo to takie centrum :).

Ew może być u brody. Też mam nie daleko. A poza tym co ja się odzywam. Taki zlot to może za 2 lata będzie dla mnie :D

Jestem za Warszawą, i ogólnie pomysł w deche.

Nie każdy ma tak blisko do Wawy. ja jestem z Leszna więc dla mnie Warszawa odpada. Chociaż... gdzieś bliżej - w centrum kraju, może bym się skusił.

"Każdy ma blisko do Wawy" w sensie takim, że jest dobry dojazd, jak do każdego dużego miasta. Do tego jeszcze Wawa jest w miarę na środku naszych włości terytorialnych, no i co najważniejsze mamy tani koks. ;]

Mam to samo co sqito, również jestem z Leszna, także dla mnie Wa-wa odpada, chętnie bym się wybrał na zlot, tylko z miejscem to będzie koszmar ale znając was jakoś temu zaradzicie.

Jestem za i w. Z Torunia jestem,

!Fajnie! Czesto jestem w Toruniu, bo to moje okolice. Np. w tym tygodniu jade tam na piwko : P.

A co do zlotu, to miejsce musi zostac wybrane i koniec. Jak komu snie pasuje, to trudno, nigdy wszystkim sie nie dogodzi. Zawsze bedzie ktos pokrzywdzony, ale takie juz jest zycie. Jestesmy rozrzuceni po calej Polsce, wiec inaczej nie da rady.

Warszawa? Stoilca, praktycznie centrum Polski, latwy dojazd...Mysle, ze na pierwszy raz to dobre miejsce.