Zlot Użytkowników Mmorpg.org.pl

warn_ico.png
Zrobiłeś tą listę na "odp***** się". Po pierwsze ja nie jadę, a po drugie nie jestem z Wawy tylko spod Krakowa.

mod_ico.png
-Ban 24h za przeklenstwo i maksymalny poziom warnow.-Dzz'

niedługo ruszają targi gier On/Off które odbeda siew Warszawie(ok 20 pazdziernika, dawniej targi PGA). Moze wartoby pierwszy zlot uzytkowników mmorpg.org.pl zrobić na tego typu targach gier, tzw. o jakiejs tam godzinie po targach lub w trakcie można sie spotkać w jakimś klubie i urządzić jakiś mniejszy zlot.

a może 1-3 października Łódź podczas festivalu gier i komiksów, gdzie przy okazji zostanie rozegrany turniej Cybersportu?;]

Zrobiłeś tą listę na "odp***** się". Po pierwsze ja nie jadę, a po drugie nie jestem z Wawy tylko spod Krakowa.

Tutaj masz swój cytat:

Wawa to dobry pomysł. Prawie każdy ma blisko do Wawy bo to takie centrum .

A co do Łodzi to jestem za. A ten festival jeszcze lepiej.

Ja w PL bede na przyszly maj-lipiec, najwyzej sie zrobi drugi zlot :)

Razem z Hanią i Rimejkiem doszliśmy do wniosku, że można zorganizować taki mały(czy mały to się okaże) forumowy zlot. Planujemy, aby to była impreza całonocna, jakiś grill, czy ognisko no i coś do picia. Naszym zdaniem fajnie byłoby poznać ludzi z którymi się gra, czy też rozmawia na forum. Jeżeli chodzi o termin to jeszcze nie jest znany, ale myślę że najwcześniej maj. Co do miejsca to też jeszcze nie wiemy, dlatego proszę o wpisywanie się kto byłby chętny na taki zlot, oraz podawanie ciekawych miejsc na zorganizowanie czegoś takiego.