Witam serdecznie mam pewne pytanie odnośnie kupna konta w guild wars 2. Przypuśćmy że kupiłem już konto i jak zmienić dane do tego konta żeby ta osoba od której kupiłem nie mogła w żaden sposób go odzyskać? Słyszałem że trzeba pisać jakieś e-maile ale jak to rzeczywiście wygląda?
Zmiana danych Guild Wars 2
Jak sprzedawałem konto to pisałem do supportu o zmianę e-maila z e-maila na którym było konto, napisałem tam jakieś bzdety że to email szkolny i że muszę go zmienić, po 2-3 dniach dostałem odpowiedź że zmienili.
z tego co sie orjętuje zmiana emaila nic nie da osoba znająca key zawsze może odzyskac swoje konto nawet jak zmienicie email
a jak byście walczyli o odzyskanie bo ktoś sie wałama to pójdzie proste pytanie os supportu gdzie pan kupował klucz i jesteś tzn. du... XD
PS
zawsze sie kupuje klucze od firm że szkoda komus 20 30 zł więcej wydać na gre a mieć pewność że konto nie było używane to niestety coś za coś
A jeżeli znałbym też key? Miałbym wszystkie dane?
Jezeli obje napiszecie do suportu z tym samym keyem + danymi = ban na konto . Arena odrazu zauwazy ze konto w takim razie musialo byc od-sprzedane .... Dplac 20-30 zl i kup swoja kopie .
Nie polecam kupna GW2, sam miałem problem. Użytkownik Brejdak z tego forum sprzedał mi konto dał klucz etc. napisałem do supportu o zmianę emaila oczywiście ze ściemą, po kilku dniach email został zmieniony. Po 3 miesiącach dostałem email że ktoś wysłał prośbę o zmianę emaila. No i poszło, napisałem do supportu, sprawa trwała kilka dni i po kilku dniach nie miałem dostępu do konta Więc napisałem następnego emaila że konto kupiłem i właściciel je odzyskał. Dodatkowo udostępniłem tutaj klucz gdyby to nie pomogło
Tak więc dołóż trochę i kup, to jest tylko parę dyszek więcej a jesteś bezpieczny
Witam serdecznie mam pewne pytanie odnośnie kupna konta w guild wars 2. Przypuśćmy że kupiłem już konto i jak zmienić dane do tego konta żeby ta osoba od której kupiłem nie mogła w żaden sposób go odzyskać? Słyszałem że trzeba pisać jakieś e-maile ale jak to rzeczywiście wygląda?