Zmiana graficzna mapy

Cos dla tych ktorzy narzekaja ze mapa 5vs5 w lolu jest zbyt kolorowa

teraz dominuja ciemniejsze kolory, jednak dalej nie jest to kolorystyka hona/doty

wg mnie bardzo ciekawa, znacznie lepsza od poprzedniej

dzieki tym upgradom gra ma także dzialac plynniej (wiecej fpsow) na slabszych kompach

zrobili takze reworka ashe jesli chodzi o aspekt wizualny i dzwiekowy

akurat musieli to zrobic kiedy kupilem amethyst ashe ;d

W patchu nawet zapowiadają to, że będą teraż dosyć sporą starych champów zmieniać wizualnie.Mam taką nadzieję, a co do mapy i czcionki to czcionka jest troszeczkę moim zdaniem hmmmm gorsza, ale mapa jest za to lepsza :D.

Wygląda całkiem fajnie. Nie chodzi o fpsy, bo tu nie ma problemu, ale sam aspekt wizualny mi się podoba. Ciekawi mnie jeszcze ten nowy bohater (Darius czy jak mu tam).

Hmm Nie dosyć że będzie więcej fps to jeszcze gra będzie lepiej wyglądać. Od dawna Riot nie zrobił takiego dobrego patcha.Śmiało można powiedzieć że ten update będzie łączyć "Przyjemne z pożytecznym"!

No mnie sie osobiście podoba :D I dobrze ze bedzie wiecej fps, bo mam dobry kombajn a jednak malo fps

Dla mnie wygląda to wszystko bardzo ciekawię zobaczymy w praktyce z tymi Fps czy będzie więcej.

Zapowiada się interesująco. Lol nabierze nowego charakteru.

Każdemu, kto jeszcze nie grał dariusem nie widział nowej szaty, ani nowego wyglądu ashe, polecam zagrać na PBE.

To jeszcze ja napisze, ze zapowiada sie obiecujaca/jestem ciekawy jak to bedzie wygladac/zobaczymy w prktyce/bardzo mi sie podoba, chyba nawet zaloze nowy temat, odnosnie malutkiego buffa/nerfa jakiego kolwiek champ'a, w koncu to zawsze post wiecej.. zzz..

@WujekKijaszek nie zmienia to faktu, że Amethyst Ashe i tak fajniej wygląda nawet niż ten nowy model. A sam skin też został nieco ulepszony (więcej szczegółów) więc ja tam nie narzekam. Zawsze można sobie przemiennie grać coby było jeszcze ciekawiej.

Co do fpsów, to w końcu zaczęli coś robić z tym, na moim starym komputerze, chodziło to bardzo słabo i słabo wyglądało, więc jeśli teraz będę musiał swój regularny komputer oddać to będę mniej odczuwał to. I oczywiście znacznie lepiej teraz to wygląda.

Bardzo dobry patch, szkoda tylko, że z nieoficjalnych patch notes wynika, że zmniejszą MS z Phantom Dancera i Zeala.

Patchuje PBE bo dawno nie grałem : D Jak zagram tam to wam co nieco powiem o Dariusie i nowym patchu jak już tam jest :D

W patchu nawet zapowiadają to, że będą teraż dosyć sporą starych champów zmieniać wizualnie.

Przecież Riot zajmuje się tym od bardzo dawna (Janna, Kayle, splash art u GP czy Fiddle, animacja dodge u Jaxa...) :)

Co do Dariusa, to nie chcę krakać, ale słyszałem że jest strasznie mocny. No, ale na ile wiarygodne jest to moje źródło... hmm... Ręki sobie za tą informację uciąć nie dam.

BTW. Wraithhyyyyyyy!

co do overhoul'a graficznego info na ten temat bylo juz z pol roku temu 1sze screeeny remodeli postaci itp. No ale co do czego pochwale riot 1 oficjalna wiadomodc o remaku starych champow 2 stwierdzenie ze po mimo zmiany grafy (ktora bardziej przypomina HoNa niz LoLa) FPS nie wazne na jakich settingsach beda wieksze

Pozyjemy zobaczymy

Taa, tylko mi nie chodzi o same skille, ale też o sam wygląd postaci jak to było z gankplankiem czy np teraz z ashe :D.Co do dariusa, jak grałem na becie wyglądało to tak:

Darius ult 1000+ true dmg, a najlepsze, że jak kogoś zabije to nie ma CD z ulta ^^.

Co do fps, to mi się zwiększyły 2x i do tego moim zdaniem cała mapa lepiej wygląda :D.

A kiedy wejdzie patch z tą mapą .

Darius to tak naprawdę "Axe" z doty, a najzabawniejsze jest to, że kilka dni przed tym newsem, pomyślałem że dodadzą własnie tego typu postać z takim właśnie ulti (tylko myslałem że cd o 50% zmniejsza przy zabiciu z niego, gdzie basic to bylby 60 sec). Teraz wygląda to kiepsko bo można a wlasciwie trzeba last hitować nim

Darius to tak naprawdę "Axe" z doty, a najzabawniejsze jest to, że kilka dni przed tym newsem, pomyślałem że dodadzą własnie tego typu postać z takim właśnie ulti (tylko myslałem że cd o 50% zmniejsza przy zabiciu z niego, gdzie basic to bylby 60 sec). Teraz wygląda to kiepsko bo można a wlasciwie trzeba last hitować nim

Dlaczego niby kiepsko? Dzięki passive dariusa[krwawienie] można nawet podwoić dmg ulta, nawet bez tego dobijania nim graczy, wypadałoby wystackować na kimś kogo bijemy, a dopiero potem zadać mega last hita z podwójnym dmg.;d

Ładniutkie te nowe tekstury. W dodatku zwiększyła mi się liczba FPS. Na 4letnim komputerze łatwo to zauważyć :D

Ostatnie patche to zmiany na plus, duży.

Ja się na razie wstrzymam z komentarzem, bo jakkolwiek mi wszystko działa co najmniej równie dobrze (a wygląda lepiej - blue nareszcie robi wrażenie czegoś silniejszego, a wraithy to cudo), tak u znajomej zaczęły dziać się dziwne rzeczy podczas gry (nagłe spadki FPS z 40-60 do 1-5). Nie wiem czy to kwestia gry, czy czegoś innego, ale na forum pojawiło się trochę głosów że nowa mapa spowolniła działanie gry zamiast przyspieszyć.

A zmiana HUDA mocno mnie zdenerwowała, praktycznie nic nie widać teraz póki człowiek się nie przypatrzy (czcionka strasznie nieczytelna, rozmyta jakaś), a zazwyczaj nie ma na to czasu.

Moim zdaniem mapa przypomina troszeczkę bardziej tą z HoN'a . Co do czczionki, to chyba wolałem starą. A co do Ashe? Hm. Chyba wygląda lepiej, to mój main, i wlasnie sie zastanawiam czy sie cieszyć czy nie :D A Dziki Dario? OverPower.