Zmiana klienta gry z EU na NA?

Jak w temacie czy jest możliwość podmiany klienta z EU na NA . Tak żeby nie ściągać od nowa wersji NA ? Kiedyś była taka możliwość ale ncsoft zmienil launchera i nie wiem czy obecnie da rade zrobić "zamiane" ?

Podpinam się do tego pytania ^^ mam aiona EU od gameforge'a i nie wiem czy na nowym launcherze NCSOFTU do aiona da rade zrobic zamiane ?

Wrłasnie to rozważałem i czytając dyskusje ogólną podjelem decyzje że sie przenosze :)

@up

właśnie zasysam jednak wersje eu , 30 Gb na nowo nie zamierzam, więc idzie jakoś to zmeinić z EU na NA?

To jest chyba mało możliwe. Próbowałem sam to jakoś zrobić i szukać porad ale to nic nie dało. Jedyna możliwość to chyba ściąganie od nowa.

Wydaje mi się, że to niemożliwe. Obie wersje mają różne numerki i chyba od 4.0 coś namieszano w plikach. Ogólnie rozbicie gry na NCsoft i Gameforge uniemożliwiło łatwe przejście na serwery EU NA.

NIe , nie ma mozliwosci. Czemu sie przenosicie?? skoro US=gorszy ping=zadnych szans na pvp US=ITEM SHOP w , ktorym wszystko mozna kupic , US= inne godziny eventow?? nasluchaliscie sie tych bajek o US? :) Bo wiekszosc ludzi przechodzi z US do EU obecnie :) i OW najlepsze topowe legiony Polskie z US graja aktualnie na EU :)

Ja mam jedno pytanie bo siedzimy na temacie plików gry. Zmienić wersji się nie da. Jednak czy jest opcja na zmianę wyglądu przedmiotów w grze? Tak by dla samego siebie coś fajnego wymodelować?

Jak w temacie czy jest możliwość podmiany klienta z EU na NA . Tak żeby nie ściągać od nowa wersji NA ? Kiedyś była taka możliwość ale ncsoft zmienil launchera i nie wiem czy obecnie da rade zrobić "zamiane" ?