Witam chciałbym zapytać czy ktoś z was zmieniał kiedyś maila do gw2 po 4 latach używam innego maila bardziej oficialnego i chcialbym zapytać czy jest mozliwość zmiany na innego.
Zmiana maila
Nie ma takiej możliwości, kiedyś próbowałem to zrobić to nieważne ile miałbym dowodów, zdjęć, wszystkiego co możliwe - ArenaNet będzie dalej szła w zaparte, więc możesz nie marnować swojego i ich czasu. Niestety
@Derpblade cię oklamuje jak doświadczony polityk, nie wierz mu
Ja zmieniałem wielokrotnie mejle po kilka razy na jednym koncie
Napisz do nich że chcesz zmienić ze względów bezpieczeństwa, w wiadomości do supportu musisz podać
- imię i naziwsko, datę urodzenia podaną przy rejestracji
- Twoje ID, np: GuruToTroll#2534
- nicki Twoich postaci w grze
- CD-KEY gry
Zmienią bez problemu
Jeślii masz full konto i serial numer z gry, to bez problemu zmienią Ci adres. Wystarczy napisać ticketa podać swój login w grze, plus klucz gry, krótko opisać czemu zmieniasz adres, i to wszystko, ja tak zmieniałem maila z o2 na gmaila, załatwiłem to w 5min. Bez klucza gry, jest to niemożliwe raczej.
Okej dziekuej teraz musze sprawdizc na mailu czy nadal mam klucz
Tak, zmieniałem raz.
- kiedy założyłeś konto
- klucz
- imię i nazwisko, urodziny podane podczas rejestracji
- znajomi i gildie w których byłeś
- z jakiego miejsca grasz/gdzie założyłeś konto
Informacje potrzebne do zmiany
Serial Number znalazłem na stronie u nich jakby ktoś szukał, napisałem wszystko jak kazaliscie za powód dałem zd nie używam tamtego maila napisałem po prostu prawdę, dam znać jak przebiegła sprawa, bardzo dziękuje za pomoc.
Witam chciałbym zapytać czy ktoś z was zmieniał kiedyś maila do gw2 po 4 latach używam innego maila bardziej oficialnego i chcialbym zapytać czy jest mozliwość zmiany na innego.