Zmiana "mojego MMO"

Witam , (chyba moderatorów) chciałbym zmienić moje MMO no bo wtedy byłem wściekły na lola(League of legends) i nie napisałem że to moje MMO ale bardzo prosił bym o zmianę.

Klikasz na swój nick w górnym lewym rogu strony ---> Ustawienia ---> Scrollujesz trochę niżej i tam jest "Twoje MMO". Po prostu sobie zmień.

Klikasz na swój nick w górnym lewym rogu strony ---> Ustawienia ---> Scrollujesz trochę niżej i tam jest "Twoje MMO". Po prostu sobie zmień.

Dzięki , nie mogłem tego znaleść :D

ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ ZNALEŚĆ

Witam , (chyba moderatorów) chciałbym zmienić moje MMO no bo wtedy byłem wściekły na lola(League of legends) i nie napisałem że to moje MMO ale bardzo prosił bym o zmianę.