Witam szanowną administracje i użytkowników. Jestem na forum już 2 lata i kiedy zakładałem konto nie byłem zdecydowany na nick. Nie podoba mi się mój nick + to, że na forum jest użytkownik TeKa. Nie czuję się komfortowo będąc z nim na forum, ponieważ możemy zostać często myleni. Jeżeli możliwa jest zmiana nicku prosiłbym o zmianę na : Harny
Zmiana nicku
Też już prosiłem. Napisz do chramusa czy jakoś tak może będziesz miał farta
To jest Chmarus... Założyłem tutaj z nadzieją, że jakiś admin to przeczyta.
Pierw napisz do revolutio o numer konta bankowego bo za darmo według niego nic nie ma.
Jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia po prostu się nie udzielajcie. Czekam na odzew ze strony administracji.
Z tego co wiem kiedyś taka opcja była możliwa, teraz administracja nie zajmuję się tymi rzeczami ale jeśli jednak to poproszę, tomqss123 ----> menov.
Pozdrawiam.
Ja dziekuje wam, za zmiane nicku
Naprawdę rzadko zmieniam nicki, ale w tym przypadku urzekła mnie argumentacja (serio, po prostu nie mogłem...) i chciałem to zrobić. Ale... cóż:
http://mmorpg.org.pl/forum/user/15171-harny/
Przykro mi. A na przyszłość: takie rzeczy to na PW.
Dobra. Dzięki za fatygę Bardzo dobra administracja. Jak będę kiedyś czegoś potrzebował piszę do ciebie:)
mrhania, prosiłem się kilka razy, nie mogłeś mi przy okazji zmienić? :F
To nie jest koncert życzeń. Jak ktoś nie ma przyzwoitego powodu tak jak TeKu to raczej nie robi się tego - bo chce. Miałaś wybór przy rejestracji.
True, bardzo dobry miał powód, zmiana nicku to kwestia kilku sekund. Pozdrawiam Cię kamikadze1133333323.
Proszę o zmianę z "Karthas" na "MówMiLitości" ,bo Karthas jest tylko "jeden" ,a ja podzieliłem już go na 120 różnych części "fora,gry";/
Zakładając konto miałeś szanse wyboru nicku. No chyba, że stali za Tobą wikingowie i kazali Ci wpisać tomqss123. Teraz cierp!
Hmm... Nie można po prostu odblokować opcji zmiany nicku? Jeśli wprowadziłoby to chaos bądź było nadużywane, to można dodać limit zmian nicku (resetujący się co pewien dłuuugi czas),
Na pewnym innym forum można zmienić nick po osiągnięciu pewnej rangi. Ale tam potrzeba było chyba 1500 postów żeby ją zdobyć
Tutaj może niech będzie od 750 postów?
i sie zacznie spamowanie, zeby sobie nick zmienic...
@up bez przesady.
Popieram Mac'a, zmiana nick'u w opcjach to świetna rzecz. Skończyłyby się przynajmniej tematy takie jak ten .
mozna by zrobic opcje - za akceptacjai do tego zegar, jak juz ktos wyzej wspomnial - ktos wysyla formularz, i zawsze admin/mod musi zaakceptowac zmiane, zeby nie bylo ze ktos zmienia caly czas