Średnia wieku też robi swoje.....East +/- 12lat , a west +/- 15
Gówno prawda bo nie masz żadnych informacji na ten temat.
To że ludzie zachowują się jak idioci to nie znaczy że mają tyle lat ile mówisz.
Średnia wieku też robi swoje.....East +/- 12lat , a west +/- 15
Gówno prawda bo nie masz żadnych informacji na ten temat.
To że ludzie zachowują się jak idioci to nie znaczy że mają tyle lat ile mówisz.
Ja zmieniłem serwer i bardzo żałuję. Nie da się praktycznie pograć rankedów do póki dzieci nie pójdą lulu. Poza tym jak płacisz za RP kartą Visa czy Maestro nie masz się czego obawiać, bo waluta jest przeliczana automatycznie.
Teraz dodali możliwość emigracji z Hameryki ale ja zrezygnuję z tego. Tu jest dobry poziom akurat a ping 190 tak bardzo nie przeszkadza w dobrej grze.
Coz West i East aktualnie to jedno i to samo na Wescie masz sfrustrowane niemieckie i francuskie dzieci , a na East Polskie i Ruskie na jedno wychodzi a co do polskiego supportu to powiem tak nie plakalbym za nim nawet jakby go calkowicie rozwiazali lepiej jest napisac do eng supportu bo szybciej i sprawniej jedyna roznica jak dla mnie miedzy tymi serv to ze RP mozesz kupic w PLN a nie przewalutowywac na Euro
Jeśli twój kuzyn powiedział coś takiego to ni wiem ile czasu ma ten 30 lvl, ale chyba bardzo niewielki.
Oj dość długo. Może nie gra na wybitnie wysokim poziomie, ale trzydziestkę wbił dość dawno temu. Mówiąc po sobie, to straszny progres zauważyłem po zmianie serwera - naprawdę niebo a ziemia jeśli chodzi o odsetek ludzi mówiących po swojemu czy trollujących wszystko wokół. Może to subiektywne odczucie, ale naprawdę lepiej mi grać tutaj - mniej nerwów i więcej ludzi którzy mówią w języku angielskim. Chociaż może to kwestia posiadania około 53-54% winrate i braku banów, sam nie wiem.
BTW. Czy mi się zdaje, czy polska Liga zapomniała podać w newsie że ruscy dostają własny serwer i od 17-ego do 19-ego (dziś) trwa migracja?
od 2 dni w launcherze na stronie glownej miales wielkiego niebieskeigo malphite i jakies teksty napisane cyrylicą.
Witam was wszystkich mam mały dylemat a mianowicie zastanawiam się nad tym czy nie przejść na server West z servera East. Na East mam konto z 30 lev, kilka rankedów rozegranych więc to większego znaczenia nie ma, kilka skórek no i nie wiem czy decydować się na przygodę od nowa z innym serverem ? Temat powstał z myślą taką a nie inną iż chciałem poznać wasze zdanie na temat zmiany servera i tego czy wgl się to opłaca ponieważ wszędzie słychać głosy że na West nie ma tak wielu trolli, idiotów no i poziom ludzi którzy tam grają jest większy.Co o tym sądzicie i co możecie doradzić ?