Witam was wszystkich mam mały dylemat a mianowicie zastanawiam się nad tym czy nie przejść na server West z servera East. Na East mam konto z 30 lev, kilka rankedów rozegranych więc to większego znaczenia nie ma, kilka skórek no i nie wiem czy decydować się na przygodę od nowa z innym serverem ? Temat powstał z myślą taką a nie inną iż chciałem poznać wasze zdanie na temat zmiany servera i tego czy wgl się to opłaca ponieważ wszędzie słychać głosy że na West nie ma tak wielu trolli, idiotów no i poziom ludzi którzy tam grają jest większy.Co o tym sądzicie i co możecie doradzić ?
Zmiana Servera
Ze swojego doświadczenia to tak west ma mniej trolli i ogólnie nie-ogarów.
Oj pieprzenie. Na każdym serwerze są trolle i "progejmerzy".
Od tego się nie da uciec, jeśli zależy Ci na wygodzie to idz na East (mniejsze lagi itp.) ale jeśli jest to Twoje widzimisię to chyba nie ma sensu zmieniać.
Poza tym Polacy mają chyba jakieś utrudnienia z supportem, jeśli siedzą na West-cie, ponieważ East jest dla nas.
Na weście nie kupisz RP za PLNY. Taka różnica.
Raczej nie oplaca ci sie zmieniac bo trolle sa wszedzie.
Swego czasu elo hell tak zwane na weście było mniejsze coś koło 1300 gdy na eascie było to 1500, aktualnie podobno syf się zrobił jak na eascie na nawet czasami gorzej,
Prawda jest taka, że na obu serwerach są trolle i idioci.
Na Nordic E są Polacy
Na West są Niemcy i Francuzi.
Nie wierz w stereotypy, zostań na Nordic
Popieram poprzednika.
I polecam grać swoim składem ,bo lepszy kolega, który posłucha gdy próbujesz pomóc niż random , który próbuje robić wszystko na swoją rękę co..... zazwyczaj słabo wychodzi :/
Albo zagraj na weście, wbij ten 30 lvl, zagraj parenaście rankedów i sam zdecyduj
Ok dzięki wszystkim za podpowiedź
Moge jeszcze dodać że na wescie więcej gra ludzi
Oj pieprzenie. Na każdym serwerze są trolle i "progejmerzy".Od tego się nie da uciec, jeśli zależy Ci na wygodzie to idz na East (mniejsze lagi itp.) ale jeśli jest to Twoje widzimisię to chyba nie ma sensu zmieniać.Poza tym Polacy mają chyba jakieś utrudnienia z supportem, jeśli siedzą na West-cie, ponieważ East jest dla nas.
Widziałem jak kuzyn u mnie na lapku odpalił mecz soloq normal na EUNE. Lvl30, swoją drogą, żeby ktoś nie mówił że jakiś low-lvl i to dlatego. Trochę zszokowało mnie to co widziałem i jego stwierdzenie że "tutaj nie gra się na jungle, chyba że na rankach". Ja bym spierdzielał jak szybko można - raz tak zrobiłem i od tego czasu (kilka ładnych miechów) dużo trudniej o trolli [nie trollpicki, ale trolli którzy zlewają na wszystko i wszystkich i robią wszystko żeby przegrać].
Up wyżej to zależy od meczyku, i nastawienia ludzi. Można spotkać tych już zapomniałem częściej, trolla. Kiedyś w team miałem 3 ;D. No i na Weście masz zamknięty sklepik za sms,
Grałem na obu serwerach i jedyną różnicą wg mnie jest to że na weście jest mniej flame i leaverów ale za to na east masz polski support i sklepik
Średnia wieku też robi swoje.....East +/- 12lat , a west +/- 15
Widziałem jak kuzyn u mnie na lapku odpalił mecz soloq normal na EUNE. Lvl30, swoją drogą, żeby ktoś nie mówił że jakiś low-lvl i to dlatego. Trochę zszokowało mnie to co widziałem i jego stwierdzenie że "tutaj nie gra się na jungle, chyba że na rankach". Ja bym spierdzielał jak szybko można - raz tak zrobiłem i od tego czasu (kilka ładnych miechów) dużo trudniej o trolli [nie trollpicki, ale trolli którzy zlewają na wszystko i wszystkich i robią wszystko żeby przegrać].
Jeśli twój kuzyn powiedział coś takiego to ni wiem ile czasu ma ten 30 lvl, ale chyba bardzo niewielki.
Tak !! idź !! Będzie mniej "idiotów" i trollów na nordicu bo tacy jak Ty najczęściej psują gre takim jak my

Tak !! idź !! Będzie mniej "idiotów" i trollów na nordicu bo tacy jak Ty najczęściej psują gre takim jak my
Wrzuć na luz, bo aktualnie wygląda, że to ty zaliczasz się do tej grupy(psujących grę).
Po takim wpisie to chyba ty psujesz innym grę . On grzecznie zapytał czy warto, więc po zachowaniu autora teamatu nie stwierdzam, iż psuł zabawę innym
.
@ Damax gratuluje inteligencji i oceny ludzi bez jakichkolwiek dowodów i argumentacji a "My" to kto ? Bogowie ? Zaliczasz się do nich ? :>
Dzięki za wszystkie opinie