Zmiana serwera

Gram na Amerykanskim serverze i chcialbym sie przeniesc na EU. Jest jakas mozliwosc ? zebym sie dostal na EU nie kupywajac gemy?

To Amerykańskie serwery nie mają bloka na europejskie ip? A tak w ogóle to możesz się przenieść tylko za 1800 gemów.

Nie ma mozliwosci zeby ktos mnie zaprosil ? Czy cos takiego xd

Darmowe transfery były do końca lutego o ile dobrze pamiętam...więc na przeprowadzkę był czas od Sierpnia.

Niestety teraz są płatne. Jeżeli przenosisz się na very high realm, to bulisz 1800 gemów, jeżeli na high realm, to 1000 z tego co pamiętam, a jeżeli na mid to 500.

2000 gemów to koszt około 70-80zł ;)

gemy mozesz kupic za golda w grze

Ostatnio była możliwość przeniesienia się na serwer o statusie MEDIUM za darmo, nie wiem czy to jeszcze działa

Jest jeszcze opcja GUEST, za darmo, ale na WvW już nie wejdziesz

Jest jeszcze opcja GUEST, za darmo, ale na WvW już nie wejdziesz

Guest nie działa z serwerów amerykańskich na europejskie i na odwrót.

Sprecyzujmy... Ty grasz na amerykańskim serwerze, czy masz klucz przypisany do amerykańskiego regionu?

Bo jeśli te pierwsze, to serwer możesz zmienić tylko za gemy, póki co.

Jeśli to drugie, to zawsze można napisać do supportu.

Jak sprawdzic czy mam amerykanski klucz ?

Sprobowaby ktos dac tego guesta? moj nick "Mirthdraw"

Nie daje się guestów po prostu klikasz na inny server i naciskasz Guest server czy coś takiego

Teraz inne pytanko, czemu jak mam 11 lvl to nie mam serduszek na moj lvl ?;/ i od ktorego sa jakies instancje albo dungi na moj lvl

Serduszka są dostępne cały czas, a jeśli masz za wysoki poziom, to jest on skalowany w dół. Więc nie ma czegoś takiego jak: "Nie ma serduszek na moim poziomie". Jeśli już wszystkie zrobiłeś, po prostu idź na drugą mapę...

Dungi: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Dungeon (niżej, do tabelki zjedź)

Teraz inne pytanko, czemu jak mam 11 lvl to nie mam serduszek na moj lvl ?;/ i od ktorego sa jakies instancje albo dungi na moj lvl

Podaj mapę. Pierwszy dung jest od 30 lvla.

Okej gram dalej nekromanta aktualnie mam na nim 32 lvl. Moge chodzic na dungeony ? jakies nagrody dostawac bede? Co sadzicie w ogole o nekromancie ?

Przecież dostałeś tabelkę w której jest napisane jak byk, że od 30 poziomu.

A za zrobienie dunga masz tokeny i kasę. Tokeny wymieniasz później na ekwipunek.

Dobra ostatnie pytanie. Dlugo sie farmi 30g ?

Nie wiem nie grałem w gw2.

warn_ico.png
Za bezczelnosc i glupote. - Dzz
Nie wiem nie grałem w gw2.

To na ch*j się wypowiadasz?

Dobra ostatnie pytanie. Dlugo sie farmi 30g ?

Dla początkującego gracza kilka dni, dla 80 lvla z setem pod magic find to nawet dzień.