Zmiana serwera.?

Witam.

Chciałbym zmienić serwer z Ring of fire na Blactide gdyż jak czytałem jest to serwer gdzie jest dużo polaków.Aby zmienić serwer muszę zapłacić 1800 klejnotów. Czy jeśli usunę wszystkie moje postacie to będę mógł zmienić serwer czy lepiej będzie gdy wejdę na blactide jako gość, a jeśli są to jakie minusy posiada goszczenie na serwerze?

Proszę o pomoc.

yyy jak pamietam mozna zrobic taka rzecz ze usuwasz wszystkie postacie ktore masz na koncie i masz darmowy transfer jak sie nie myle.

Przeczytałem właśnie na angielskim forum że jak usunę postacie to mogę za darmo przenieść się na inny serwer. Zaraz to sprawdzę bo i tak miałem zamiar zacząć od nowa :)

darmowy transfer sie skończył, do serwera jest przypisane konto gracza a nie postacie, więc usunięcie nic nie da. Minusem grania jako gość jest brak możliwości biegania po WvW na ich serwerze (automatycznie wróci cie na twój domowy) i pvp.

Kup golda na allegro i w grze zamień go na gemy, jest to najtańsze rozwiazanie.

Edit, jak tak przeczytałeś to mogę byc w błędzie, daj znać jak to wyszło.

Usunięcie postaci pomogło mam już home serwer na Blactide. :)

Temat można zamknąć.

Witam.

Chciałbym zmienić serwer z Ring of fire na Blactide gdyż jak czytałem jest to serwer gdzie jest dużo polaków.Aby zmienić serwer muszę zapłacić 1800 klejnotów. Czy jeśli usunę wszystkie moje postacie to będę mógł zmienić serwer czy lepiej będzie gdy wejdę na blactide jako gość, a jeśli są to jakie minusy posiada goszczenie na serwerze?

Proszę o pomoc.