Zmiana

Więc... przeprosiny są ważniejsze dla przepraszającego, więc ja chce was przeprosić, za te żarciki, o które jesteście mega mocno zirytowani.

Szczerze was przepraszam, i zamierzam zmienić się chociaż odrobinkę.

(Teraz najgorsza część dla reszty użytkowników)

Mimo tego nadal będę sarkastyczny dodając szczyptę ironii

Pozdrawiam Brode i Kuboxa :)

Ps. Chcę żeby to widzieli wszyscy, a temat jakby miał być do kosza to proszę o close tylko :)

Dixel - rozszyfrowałeś mnie, ale nie na tyle, że jestem taki, żeby zniżyc się do takiego poziomu i przeprosić.

To na tyle :)

I po co znowu zaczynasz zabawę takim żałosnym tematem ? Znowu marna prowokacja. Proponuje CLOSE...

temat zalosny czy nie, nie mi to oceniac, ale liczy sie gest nawet jesli jest nie szczery i jest tylko zartem.

Najlepiej by było gdybyś się zmienił całkowicie.

Tamte było przeprosiny z żarcikami a te przeprosiny bez żarcików tak??

Będę się Tobie przyglądał i spoglądał na Twoje zachowanie,zobaczymy czy te przeprosiny i w ogóle wszystko miało sens.

Po co 2 razy przepraszać??

Wpadła mi do głowy pewna myśl...

Shey, oglądasz Dr.House'a ?

Wpadła mi do głowy pewna myśl...Shey, oglądasz Dr.House'a ?

Nie ;>

Ten temat żartem nie był, ale w poprzednim jak napisał Dixell, że był pełen ironii i sarkazmu.

sarkazm i ironia, cynizm, wcale nie sa to zle zachowania, wystarczy wykorzystywac to w sposob ktory nie denerwuje 2 uzytkownika (albo przynajmniej nie na tyle by skarge skladal) takto u mnie nie cenie sobie nic jak cyniczne poczucie humoru ktore jest genialne ;) do tego dodac jakis sarkastyczny komentarz i jestes moim ulubiencem ;)

sarkazm i ironia, cynizm, wcale nie sa to zle zachowania, wystarczy wykorzystywac to w sposob ktory nie denerwuje 2 uzytkownika (albo przynajmniej nie na tyle by skarge skladal) takto u mnie nie cenie sobie nic jak cyniczne poczucie humoru ktore jest genialne do tego dodac jakis sarkastyczny komentarz i jestes moim ulubiencem

Wou. Wątpię, że ktoś będzie chciał być Twoim ulubieńcem, to jak bycie psem ^^

//Normalnie, jakbym słyszał House'a...

A myślałem, że to czytasz... (Shey)

Ja się starać nie będę ehh ;P

...bo Salek to pała...

...thx Kebra za to określenie :>

Tak pozatym cieszę sie so much, że tak się na mnie poznaliście i każdy mój post uważacie za napełniony jadem jak to raz Dixell określił

Jad - sarkazm+iriona+bezczelność tak chociaż myślę ;>

Ps. nie bądz obrażony o `pałe`, przecież mnie już tak świetnie znacie.

Ale powiem, że tylko te 20%, reszta 80% jest na innych forach, a te 20% zatrzymało się tu ;)

Moim procentom wszędzie jest dobrze ;)

@Down

No eh.. pomyłeczka :)

Kobra ?!

Ja Ci dam Kobra...

I nie ma za co.

Poco przepraszasz 2 raz!? Chcesz sobie posty nabić czy jak?A to ,że pierwsze przeprosiny ci nie wyszły to nie rób szumu na forum -_- Wiesz jest taka opcja EDYTUJ ,mogłeś poprostu edytować tamten...

Po co nabijasz?On perma dostał i temat można zamknąć...

a ja go serdecznie pier**le panie Majorze.

i tym o ta oto zlota 'mysla' konczymy ten temat, powiem jeszcze ze trej to pala :X

a kebra dostanie w lep za to okreslenie ;d

Więc... przeprosiny są ważniejsze dla przepraszającego, więc ja chce was przeprosić, za te żarciki, o które jesteście mega mocno zirytowani.

Szczerze was przepraszam, i zamierzam zmienić się chociaż odrobinkę.

(Teraz najgorsza część dla reszty użytkowników)

Pozdrawiam Brode i Kuboxa :)

Ps. Chcę żeby to widzieli wszyscy, a temat jakby miał być do kosza to proszę o close tylko :)

Dixel - rozszyfrowałeś mnie, ale nie na tyle, że jestem taki, żeby zniżyc się do takiego poziomu i przeprosić.

To na tyle :)