Salek załozył temat, gdzie ludzie mogą sobie zmieniać nicki. Trochę bez sensu imo jest zmiana, bo "widzimisię". Myślę, że taka zmiana powinna być uzasadniona lub jakoś ograniczona. Po prostu trochę dziwne byłoby nagłe zmienianie 3/4 osób z forum.
Zmiany nicka
Poszedłem użytkownikom na rękę, nie rozumiem problemu? Nie sądzę, że większość forumowiczów będzie chciała zmieniać nicki. Dostawałem prośby zarówno na skype jak i pm, więc chciałem zrobić Wam dobrze. Nie dogodzisz..
Może źle się wyraziłem. Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, gdzie nagle większość userów zmienia sobie nicki, bo tak. Albo że ktoś co 2 minuty chce miec inny i przy żadnym nie zostanie na dłużej.
Dlaczego mielibyśmy widzieć w tym coś złego? Każdemu nick może się znudzić lub przestać podobać. Poza tym i tak wiemy, kto miał jaki poprzedni nick, więc w czym problem?
Jeszcze zanim założyłeś temat:
Nie mamy zamiaru zmieniać Wam nicków co jakiś czas także proszę się dobrze zastanowić ponieważ kolejne prośby pisane przez tych samych użytkowników w przeciągu krótkiego okresu czasu nie będą brane pod uwagę.
Ojeny, wybacz Salek, nie doczytałem dokładnie. Tak to jest jak się zmęczony, zmulony zasiada do kompa. Mój wielki błąd >.< . Temat można zamknąć, wywalić, czy coś.
Myślę, że to bardzo fajny pomysł i nie sądzę żeby ludzie tego nadużywali. Jak przyjdzie mi do głowy jakiś ciekawy nick to sama poproszę o zmianę
As you wish, zamykam.
Salek załozył temat, gdzie ludzie mogą sobie zmieniać nicki. Trochę bez sensu imo jest zmiana, bo "widzimisię". Myślę, że taka zmiana powinna być uzasadniona lub jakoś ograniczona. Po prostu trochę dziwne byłoby nagłe zmienianie 3/4 osób z forum.