Zmienić serwer czy nie?

Siemka.

Gram w gw2 prawie 3 tygodnie na serwerze Gandara ale doskwiera mi brak aktywnej polskiej gildi. Zastanawiam się nad usunięciem postaci i przejściem na Desolation gdzie ponoć narodu jest więcej.

Do skasowania mam tylko warriora i guardiana na 30 lvl'u więc strata chyba niewielka.

Znacie może wy jakieś polskie gildie na Gandarze czy może radzicie zmienić serwer?

W GW2 jest jeden megaserwer. To co wybierasz sobie na początku to tylko serwer, do którego będziesz należał w trakcie WvWvW. Każdy może grać z każdym z każdego "serwera" i być w każdej gildii.

BTW na deso nie przejdziesz, bo mają pełny serwer :)

Dzięki za info co do megaserwera i tym że moge dojść do każdej gildii :D

Na Gandarze są dwie duże gildie, ja jestem w Celestial Lust, co do serwerów, to ja też byłem już na Blacktide, Far Silverpeaks i teraz Gandara, wszędzie jest chyba podobnie i każdy mówi że na jesgo serwerze jest lepiej i więcej polaków. Gildie znajdziesz napewno, napisz poprostu że szukasz gildii i tyle. No i jak pisano wcześniej są megaserwery, więc bez róznicy na którym grasz :) Zawsze jakaś gildia spamuje że szuka nowych graczy :)

Ja należę do tej gildii - Renascentia (nie wiem czy można dawać linki, ale spokojnie wygooglujesz) jej siedzibą jest Gandaria, aczkolwiek ja jestem na Blacktide(nawet nie komentujcie :P) i też mnie przyjęli, zresztą z tego co widziałam to sporo osób z Blacktide tam mają.

Tyle, że teraz mają full (250/250) ale jak się zagada to raczej przyjmą i najwyżej kogoś innego wywalą (widziałam tam gości co już miesiąc nie wchodzą do gry). To taka luźna gildia, latają na wszystko ale na WvW chyba nie, przynajmniej nigdy nie widziałam by ktoś zbierał na niego ekipę ale gildyjne questy robią co niedziele.

Siemka.Gram w gw2 prawie 3 tygodnie na serwerze Gandara ale doskwiera mi brak aktywnej polskiej gildi. Zastanawiam się nad usunięciem postaci i przejściem na Desolation gdzie ponoć narodu jest więcej.Do skasowania mam tylko warriora i guardiana na 30 lvl'u więc strata chyba niewielka.Znacie może wy jakieś polskie gildie na Gandarze czy może radzicie zmienić serwer?

Dołącz do Trzynastego Legionu ! :D ( pisz do Ralffury albo Minator to liderzy są )

Ja z nimi trzymam i jak dla mnie jest gites malina. No chyba, że szukasz jakiejś NAPRAWDE mega hardcorowej polskiej gildii... to niestety musisz szukać dalej. C :

Chcesz to sobie zmień.

A co do gildii, to nie są przecież przypisane do serwerów.

Siemka.

Gram w gw2 prawie 3 tygodnie na serwerze Gandara ale doskwiera mi brak aktywnej polskiej gildi. Zastanawiam się nad usunięciem postaci i przejściem na Desolation gdzie ponoć narodu jest więcej.

Do skasowania mam tylko warriora i guardiana na 30 lvl'u więc strata chyba niewielka.

Znacie może wy jakieś polskie gildie na Gandarze czy może radzicie zmienić serwer?