AP Master Yi był OP ale to już przeszłość.Zna ktoś postać podobną która robi podobne zamieszanie?Próbowałem AP xina ale jest średni.
Znacie jakąś podobną OP postać do AP Master Yi?
Master Yi nigdy nie był OP...Stun na plecy i składa się jak papier.
AP Daruis . Teraz to możesz próbować grać Syndrą bo jest rzadkim pickiem, przynajmniej do Gold II
Jeśli chodzi Ci o resety to katarina/kha'zix.
@AlphaWolf wystarczyło dobrze użyć Zhonya a później tylko z górki R->Q(TRIPLE KILL)->R->Q(PENTAKILL)
OP postać? Każda jest OP wystarczy ją wyfarmić, ogarniać i nie dać się zabijać. Z takich jak to mówisz "OP" to Jax, Mordek, Kata, Lux, Sin, Vi, ZAC!, Sona, Zyra, Vayne, Lucian, Draven, Darius, LB, Syndra, Ahri AD
Jeśli chodzi o możliwość resetowania cd to jest to katarina.
Jeśli chodzi o możliwość zadawanie potężnego dmg w krótkim czasie, jest to fizz. Kombinacja dwóch skilli i odskok są naprawdę denerwujące, zwłaszcza że jego cd'ki są bardzo małe.
Każda postać jest do zniszczenia.
Powiedz jaki masz poziom, albo w jakiej lidze jesteś, to powiem Ci czym możesz "niszczyć"
Master kiedyś byl op, ale teraz tak samo nie ma chyba gry w której to on nie jest jest największym killerem (to przynajmniej moje spostrzeżenia).
A co do tematu to tak jak napisali koledzy wyżej czyli jak się nafeedujesz to każda postać "niesie" grę.
Bierzesz Thresha, wygrywasz bota, wygrywasz grę Oczywiście na wyższym elo insta-ban. A z reszty to jak dobrze ogarniasz: TF, Shen, Fizz, Vayne, Elise. Tymi postaciami możesz carryować gry (jeśli oczywiście jesteś dobry)
Ja nie mogę gdzie w xinie masz ap ?. Mhm spróbuj veigara też znienawidzona postać i pod ap, przez q możesz wycisnąć niezły dmg magiczny .
UP
Xin ma przelicznik AP z E i to całkiem niezły.
@topic
Jeśli chodzi Ci o postacie, które można budować pod AP i pod AD to Tristana idealnie tu pasuje.
Polecam fizza jak się nim nafeedujesz i nauczysz grać to zniszczysz wszystko.
Darius i jego 1k True Damage z ulta
Ostatnio widziałem ap GP gościu myślał, że nagle zacznie robić wielki dmg z ulti ale chyba się przeliczył... co najwyżej leczył się jak świnia ale co mu po tym 0 crita i 150 dmg xD
Tylko znowu robi się z tego jakiego bohatera kupić .
Jeśli chodzi o AP GP, to świetnie sprawdza się z Lich Bane, ale o wiele większy DMG robi idąc normalnie w AD+cryt
Polecam blitz jungler. Robi największe zamieszanie jakie jest możliwe xD
Pod ap polecam lb, po nerfie jest trochę słabsza, ale budując na nią mejie możemy zyskać całkiem niezły dmg. Karthus też jest niczego sobie, ultem bardzo ładnie można poobijać przeciwników, co pomoże teamowi pushnąć w late game.
Z ad mam dwa typy, Zed oraz Kha' Zigs, obie postacie bardzo uniwersalne, w 90 procentach opierają się na itemach pod ad.
Temat zaczyna się powielać z tym, który jest przypięty: 'Jakiego championa wybrać'. Zamykam.
AP Master Yi był OP ale to już przeszłość.Zna ktoś postać podobną która robi podobne zamieszanie?Próbowałem AP xina ale jest średni.