Znakomity i klimatyczny trailer The Secret World! Arcydzieło?

Znakomity, spektakularny, perfekcyjny... Obiecuję wam, że po obejrzeniu najnowszego, KINOWEGO trailera z The Secret World, będziecie zbierać swoja szczękę z podłogi. Tak „klimatycznego” i nad wyraz mrocznego zwiastunu, nie widzieliśmy od dawien dawna... The Secret World ma się ukazać jeszcze w tym roku, najprawdopodobniej jako...

Wyświetl pełny artykuł

No i znowu przesadzasz : P. Czasem jarasz sie czyms tak zwyczajnym i tandetnym, ze mnie az skreca ;f. Nie no, trailer nie jest zly, ale do "perfekcyjnego" i do "arcydziela" mu brakuje i to duzo. Nawet ta animacja sama w sobie nie jest swietna, troche sztywna, itp. Ot 7/10 ; p.

Dla Ciebie all jest tandetne i pozbawione jakiegokolwiek klimatu, więc zdziwiłbym się, żeby w tym wypadku było inaczej:)

Rownie dobrze moge napisac, ze dla ciebie wszystko ma mroczny klimat i jest czyms super-hiper-mega + tysiac wykrzyknikow. Nie no, zwyczajnie trzeba odrozniac cos super, od czegos slabego albo sredniego, a ty ze wszystkiego robisz genialne produkcje, itp.

I jeszce raz: nie mowie, ze ten trailer jest zly. Jest OK, ale ty nazwales go arcydzielem i dzielem perfekcyjnym, a to jest przesada, bo filmik nie wyroznia sie niczym nadzwyczajnym.

Nie jest, ale ja mam takie zadanie:) Muszę zachęcić osoby przebywające na stronie, żeby wlazły w "środek" i zobaczyły o czym piszę. Dlatego, formułuję takie tytuły, a nie inne. Przecież wiadomo, że lepiej sprzeda się (cytuję teraz interię): "piłkarz kupiony za 160 mln", ale dopiero w środku wspomnieli, że są... to japońskie jeny.

Liczą się wyświetlenia, a te są ogromne, jak na tak "niszowy" serwis.

Moze i tak, ale ja jednak wole bardziej powsciagliwe emocjonalnie newsy xD.

Hmm jakoś nie przepadam za takimi filmikami gdyż nic nie pokazują moim zdaniem.Ale grę kupuje to pewne.

Znakomity, spektakularny, perfekcyjny... Obiecuję wam, że po obejrzeniu najnowszego, KINOWEGO trailera z The Secret World, będziecie zbierać swoja szczękę z podłogi. Tak „klimatycznego” i nad wyraz mrocznego zwiastunu, nie widzieliśmy od dawien dawna... The Secret World ma się ukazać jeszcze w tym roku, najprawdopodobniej jako...

Wyświetl pełny artykuł