Znalezienie tapety z filmu

(Chyba Hydepark pasuję do tematu)

Chciałbym was prosić o pomoc w znalezieniu tapety z filmiku poniżej (chodzi mi o tą panią na niebiesko-czarnym tle), niestety screenshot za bardzo niszczy jakość i nie nadaję się na tapetę, rozdzielczość to 1920x1080. W google nie udaje mi się wyszukać

EDIT

WYCHODZI NA TO, ŻE WERSJA 1750X1000COŚ NADAJE SIĘ NA TAPETE

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ I ZAPOMNIEĆ NA WIEKI

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=mafia+the+brigade+of+knowledge+seekers&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlQEJL_17xQcl73IwaiQELEKjU2AQaAggBDAsQsIynCBpiCmAIAxIokBf3FvgWihGFDJEX-haWF4sRoRzjIZAg0SzyI_1458yOmIbwntiDGJhowcFYyq9d0_15lLxc6jfXDgOf-y_15C64h3WSOjWJ_1Vuesto_1OeLAyMMDGpaXZWsmMExIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgQgBxdODA&sa=X&ved=0ahUKEwjPm9uVgbHRAhWB6CwKHW5TDooQwg4IICgA&biw=1920&bih=955

PS: Na przyszłość podam ci łatwy sposób jak znaleźć dany obrazek. Robisz screen shoot klawiszem "Print Scrn SysRq" na obrazek który chcesz znaleźć i wklejasz go do painta wycinając zbędna grafikę -> zapisujesz i wrzucasz przeciągając go do przeglądarki ze stronką google grafika -> i otóż ukazuje ci się zdjęcie którego szukałeś różnych obrazkach czasem znajdzie ci mniejsze lecz oryginalne bez napisów to wrzucasz to nowe małe (oryginalne) i powinno ci znaleźć tego co szukasz tak jak i w tym przypadku.

@CooperPL Niech cię bóg błogosławi :v

Kappa

(Chyba Hydepark pasuję do tematu)

Chciałbym was prosić o pomoc w znalezieniu tapety z filmiku poniżej (chodzi mi o tą panią na niebiesko-czarnym tle), niestety screenshot za bardzo niszczy jakość i nie nadaję się na tapetę, rozdzielczość to 1920x1080. W google nie udaje mi się wyszukać

EDIT

WYCHODZI NA TO, ŻE WERSJA 1750X1000COŚ NADAJE SIĘ NA TAPETE

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ I ZAPOMNIEĆ NA WIEKI