Ciekawa Konfrontacja.
Znany youtuber(dla gimbów) vs Znany Streamer(DIS)
Ani jednego, ani drugiego nie znam :/
Wbilem z ciekawosci, i ten Nitro to niezly idiota XD.
Uśmiałem się lepiej niż przy kabarecie ggwp Dis.
Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka
Znany streamer? Przecież to jakies randomy...
Haha... można tego słuchać bez końca xD, ciekawe dokąd tak rozmawiali ^^, ale czy oni są popularni? to ja nie wiem..., ani jeden ani drugi nic mi się nie kojarzy.
Fak faktem młokos nieźle kolesia ciśnie... zastanawiam się jednak dla czego ten gościu nie dał tego screena obrażającego jego matke do Policji?, może ten dzieciak nauczył by się kultury?.
Znam i oglądam Disa od jakiegoś czasu, ogólnie myślę, że takie "wojny" nie wpływają pozytywnie na polskie środowisko internetowe. Wystarczyło zaobserwować czat ze stremu nitro żeby się o tym przekonać. Jak najbardziej zgadzam się z Disem, że każdy bot powinien zostać zbanowany. Jednak po zbanowaniu nitra nie było potrzeby nagrywania filmiku, a potem dołączania do rozmowy z gościem który kilka razy obraża jego matkę.
Edit. Ludzie którzy siedzą trochę w Polskim LoLu znają disa z komentowania LCS'ów, Mistrzostw Sezonu 2 i 3, oraz mniejszych eventów. Nitro ma na swoim kanale zawsze po 2-3k ludzi, więc randomem także nie jest. W czasie ich rozmowy widzów było ponad 10k, (dołączyli też fani Nervariena i Selexa1337)
Nitro Najlepszy
nie wiem co to za ludzie ale rozmowa lepsza niż nie jeden kabaret
myślę, że tak jak aero2 wprowadziło testy captcha tak ogólnie w necie powinien być dostęp na skan dowodu albo chociaż legitymacji z gimnazjum
Jak ktoś się nie interesują polską sceną esportową, to Disa nie kojarzy. Co do całej afery, to popieram stanowisko Disa, przecież od razu na tym filmiku było widać, że Nitro ma bol'a + gra cassio
Oboje gadają bez sensu, więc nie wiem w czym problem.
Nitro moim zdaniem już od kilku miesięcy jest skonczony przez te swoje: łapa w dół i spi*****my
albo obrażając pewną youtuberkę to wogółe zachował się jak taki "wieśniak".
Gdyby nie to że 100% jego widzów to gimby byłby po prostu nikim.
Podskakiwał już wielu youtuberą np:
Kolorwyvlog
Rock2k
BunnyKou
Banshee która przez niego zamkneła swój kanał
Gimper dzisiaj spalił jego zdj
od siebie dodam jeszcze
http://polscygracze.pl/nie-bije-dzieci-czyli-dis-thenitrozyniak-bot-legends/
Najlepsze jest to że przez tę całą aferę tylko więcej ludzi zacznie cheatować xDD
Mogli to załatwić między sobą, a teraz 90% gimbusów grających w lola zna już BoL'a, myślicie że nie skorzystają?
A co do bitwy to Nitro nawet nie potrafi się dobrze wysłowić, podaje jakieś argumenty wyssane z palca i sam gubi się w swoich kłamstwach. Nic tylko robić popcorn i czekać na następną odpowiedź.
Zawsze jest czas aby nawrócić się na Dotę 2.
btw. nawiązując do widzów Nitra czyli "Armii JP", ostatnio gram sobie w PoE a tam jego widz, najpewniej jakieś dziecko na globalnym chacie, tam gdzie siedzi najwięcej osób spamuje 30 razy "ARMIA JP", oczywiście szybko dostał muta i ludzie zaczęli się pytać co to znaczy. Po prostu takiego za jaja powiesić.
Powiem wam tak... Nitro spoko gość, oglądam jego filmiki już dość spory czas i mogę szczerze się przyznać, że jestem jego fanem! lubię jego "chore" zachowanie, idzie się uśmiać za to Dis'a nie znam...
Nitro broni się tym że kolega grał na tym koncie, co jest wiadome że jest to nie prawda, ale wgl mnie to nie interesuję że dostał bana... bo szanuję go jako youtuber'a, a nie gracza (akurat filmiki z lolem omijałem :>).
Za to ten cały Diss czy jak on tam ma, nie dość że jego wypowiedzi są drażniące to jeszcze wbija na TeamSpeak JP ARMII z przygotowanym tekstem co i jak ma powiedzieć (tak przypadkiem wbił na ts do nich - ludzie.... prosze was ).
To na dodatek jeszcze zaczął gadać pod publikę ;/
Zobaczymy jak to będzie. Diss trochę złapie fejmu przez tą sytuację,a nitro straci tak mi się wydaję
https://www.youtube.com/watch?v=_u1DlMD-gn0
O tym wydarzeniu od innej, zapewne niektórym wam znanej też osoby, oraz co ciekawsze - przynależności naszych kont lola (...)
@Maqes, czasem naprawdę ciężko jest się połapać we własnych kłamstwach, zwłaszcza pod takim naciskiem, nie bronię Nitra, ale ja to bym zamknął się w sobie po takim czymś.
@Andi nie gram w lol'a, ale zgadzam się z Atorem - wydajecie kasę na skiny, a od tak mogą wam zbanować konto.
Pompa z Nitra, haha . Czy on na początku płakał ? :S
@Dezecik, mogą zbanować bo cheatował Nie ważne, że płacił grubą kasę za skiny ale widocznie jest zerem bo jak można nazwać kogoś kto idzie na łatwiznę w mobie
@Andi, ten facet, który opowiada o tej dramie momentami brzmi jak Rockalone :s.
Popatrzcie na to z drugiej strony. Gdyby nie mogli banować kont to jeden gimbus z drugim robili by to co im się podoba i mogliby zniszczyć każdą grę. Jeżeli nie cheatujesz i potrafisz się zachować nie grozici ban