Nie znałem typów ale odwiedziłem i jednego i drugiego. Dis naprawdę wygląda na przyjemnego kolesia natomiast ten Nitro faktycznie dziwak. Same jego materiały to w większości chamstwo do potęgi N. Materiały ze streamu piękna sprawa kiedy koleś jest zakręcony jak kupa w betoniarce i kompletnie nie wie jak się postawić w oczach dowodów.
Znany youtuber(dla gimbów) vs Znany Streamer(DIS)
Osobiście jestem za Nitrm. Chociaż wiem, że z tym kolegą Nitro kłamał to dis mówiąc o kulturze, zachowaniu i wyglądzie mógłby spojrzeć na siebie. Przecież ile razy dis źle się zachował i kogoś zwyzywał? A oczywiśćie wszyscy piszą, że Nitro to wieśniak. Poza tem cała ta "drama" to jakaś głupota. Mogli to załatwić między sobą.
Po co mieli by załatwiać to, np. na skype, tj. prywatnie, skoro w taki sposób jaki zostało to rozegrane, dało tak Tobie CoMand3R jak i reszcie wiele info. o tym jaki jest faktycznie streamer Nitro (przynajmniej dla mnie, bo pierwszy raz o tym gościu słyszę).
DIS jako caster, komentator, streamer, to też człowiek, a siedząc tyle czasu w community LoLa, mając kontakt z osobami z tej społeczności, czasami nie da się utrzymać nerwów na wodzy- Norbert nie prowadzi Teleekspresu gdzie relacja jest jednostronna, lecz jego praca polega także na komunikacji z odbiorcami. A jacy są owi "odbiorcy", tj. gracze, fajni LoLa... Z tego powodu wcale nie dziwi mnie, gracza który wiele lat i godzin spędził w tym małym bagienku Ligi Legend, jego (rzadkie?) odzywki na streamach, tudzież na nagraniu- czasami nie da się nie rzucić mięsem w łobuza, skoro usilnie na to pracował. Nie mówię, że DIS jest idealny czy postępował słusznie, ale czasami trzeba postawić się na kogoś miejscu. Poza tym każdy się ciągle uczy i zdobywa doświadczenie, więc.
I jeżeli chodzi o porównywanie "zachowania i kultury" DISa i Nitra, to raczej tutaj mamy istny kontrast, który nie daje żadnej szansy na wybronienie Nitra z czegokolwiek co powiedział w tej konfrontacji.
Trzeba dorosnąć kiedyś, a ci którym idzie to wolno, niech przyjmują konsekwencje i nie płaczą potem, że świat ich nienawidzi i jest zły. Eh.