Jestem całkowicie nowy w świecie L2. Dzisiaj zacząłem grać na serwerze GravelanD. Spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka. Na 6 lvl dostaje się broń za kupony. Wziąłem kastet (jestem Orc Monk). Problem polega na tym, że ten kastet mi sam zniknął. Zginąłem a kiedy pojawiłem się w wiosce, okazało się, ze nie mam broni. Poszedłem do tego typka i wziąłem 2. Przed chwilą broń zniknęła mi 2 raz. Tylko, że tym razem mam 20lvl i nie chce mi dać broni. Żeby tego było mało to nie mam Fistów. Kupowałem zbroję i musiałem je sprzedać
PS. Takie dodatkowe pytanie. Pierwsze miasto jest praktycznie wyludnione. Byłem w innym mieście (za kryptą) i tam już było dużo więcej osób. A w jakich miastach jest najwięcej graczy? Chodzi mi o coś w stylu stolicy wszystkich klas. Jest coś takiego?
Rozumiem, że to chodzi o wytrzymałość broni, ale czy naprawdę tak szybko się zużywa? Jak się zepsuje to można ją nareperować? Gdzie można ją nareperować jak nie jest jeszcze zniszczona. Poza tym wytrzymałość zmneijsza się nawet jak nie używam broni