Mam takie male pytanko...posiadalem konto w serwisie ( nie na forum)od jakis 3 lat.Postow nie mialem wiele , wchodzilem co jakis czas poczytac o grach itp.Bez zadnego ostrzezenia ani info moje konto zniknelojakis tydzien temu .Pomyslalem sobie ...no coz skleroza zapomnialem haselka wiec klikam zapomnialem haslo, podaje e-mail i doopa ...nie znaleziono e-mail...o co w morde jeza biega?Jaja sobie robice czy co?
Znikniecie konta w serwisie Mmorpg.org
pewnie usuneli bo mysleli ze masz powiązania z BAX'em
Bax nie śpi, cały czas czuwa
A któz jest lub był ten BAX? I cóz takiego uczynił że może być przyczyna bezmyślnego usuniecia komuś konta?
Powinieneś przede wszystkim napisać prywatną wiadomość do któregoś z administratorów i wyjaśnić sprawę w ten sposób. Niepotrzebnie rzucasz oskarżeniami, bo zapewne gdzieś nastąpiła zwykła pomyłka.
Przede wszystkim przydałoby się byś podał troszkę więcej informacji.
Jakiego maila używałeś do rejestracji tamtego konta, i czy możliwe jest byś po prostu pomylił adres mailowy?
Przydałby się również nick Twojego konta.
Mam takie male pytanko...posiadalem konto w serwisie ( nie na forum)od jakis 3 lat.Postow nie mialem wiele , wchodzilem co jakis czas poczytac o grach itp.Bez zadnego ostrzezenia ani info moje konto zniknelojakis tydzien temu .Pomyslalem sobie ...no coz skleroza zapomnialem haselka wiec klikam zapomnialem haslo, podaje e-mail i doopa ...nie znaleziono e-mail...o co w morde jeza biega?Jaja sobie robice czy co?