Znowu DotA

Dobra, kurzą mi się te doty na steamie, więc jak ktoś jeszcze cudem nie ma, to jest okazja.

Otóż mam takich sztuk pięć. Jest to na tyle popularne i powszechne, że nie mam zamiaru wymyślać wymagających konkursów, dlatego po prostu napiszcie mi swój nick na steamie, ewentualnie e-mail. kto pierwszy, ten lepszy, jednak wolałbym podarować upominek komuś, kto jest tutaj już jakiś czas.

@edit Aha, nie rozsyłam od razu, wezmę się za to jutro, ewentualnie pojutrze. I jak wspominałem w pierwszej kolejności chciałbym oddać komuś, kto siedzi z nami jakiś czas ;).

daniel867@interia.eu

Będzie dla kolegi :>

Witam, mam konto ale nie pamiętam passów xD

Cylek2 na steam

lastemperor96@tlen.pl

Z góry dzięki ;)

Można?

kero5@tlen.pl

widze sami ludzie, co siedza na forum od poczatku istnienia ;D

domros09270@gmail.com . Nick Steam Rosiu ;3

@Frosty No dokładnie :D. Poczekam trochę, a jesli serio nikt z bywalców się nie zgłosi, to dam im.

widze sami ludzie, co siedza na forum od poczatku istnienia ;D

;D

Wiem , że jestem prawie co nowy ale będę na tym forum długo ;]

tak szczerze to zagladam tu od jakichs 4 lat, tylko nigdy nie potrzebowalem konta - bylem typem obserwatora ninja :)

up

Ten sam przypadek ale zaglądałem rok ;)

A daj, będzie 10 do kolekcji :>

Kr4k3rs

srzederk@gmail.com

JK, ofc. Chociaż jeśli chcesz, bierz mnie pod uwagę.

Ok, MrRosiu, powinieneś dostać coś na pocztę ;). Jak traversil mi odpisze, to również dostanie, reszcie wyślę wieczorem.

Jak by nie starczyło to u mnie też się trochę tego kurzy. Jest 8 "prezentów" +1 do Cs: GO. Pisać jakby ktoś chciał.

Edit. mi się wydaję, czy na forum wciąż obowiązuje czas letni? xD

Dobrze ci się wydaje, ale to nie jest duży problem. Dobra, wysłałem wam na pocztę, miłej zabawy :).

@edit Został mi jeszcze 1.

A ja jestem dość długo, mogę kluczyk?

Mail: sonic10@op.pl

Zatem ostatni (nie licząc traversila) kluczyk leci do Ciebie :).

Jak by ktoś jeszcze chciał to pisać.

JajoX masz jeszcze ten kluczyk do CS:GO?

Jeśli tak to poproszę.

Nick Steam: alaron1998

mail: stankiewicz1998@gmail.com

Już wysłałem. Tzn. sprawdź maila.

Też mam 5 jeszcze (wczoraj dodatkowo 3 dostałem...) kto chętny niech wyśle mail'a na pw.