Znowu serwer

Cześć, sorry,że znowu pytanie o serwer.
Może ktoś powiedzieć gdzie lepiej opłaca się wracać? NA czy EU? Wiele się zmieniło(premiera Archeage itp.) Pytanie do aktualnych graczy jak wygląda sprawa. Nie pytam o IS,tylko o populację.

Wątpię, że komukolwiek nadal chce się wałkować ten temat ;P

Jeżeli masz poniżej 100ms na US, to graj tam. Jeżeli więcej, to graj na EU - na pewno będzie większy komfort.

http://aioninfo.com/online/ no jak widać tylko Urtem będzie miał jakieś szanse ale to i tak słabiutko(w lipcu jak grałem to było na Urtemie po 5k osóB) chodź wciąż nie polecem US xD

Rozumiem xd Ciężki i żmudny temat ;p

Sprawdzę ping na US. Dysponuje ktoś danymi online na US?

Ostatnio do legionu przyszedł znajomy z US. Grał tam 3 lata, jednak już miał dość pingów. Tutaj gra mu się o niebo lepiej.

Chyba zdecyduje się na EU :) Dzięki za pomoc.

Gdybyś zdecydował się na Urtem to nie bój się o francuzów naprawde mili ludzie, nigdy nie miałem problemu z party czy z rozmową na mumble(nie wiedzieć czemu wolą to od ts'a/vt) no i nawet z przeciwnikami w oczku gadałem sobie(ja soldier rank 1 a tam Generał i Marszałek xD) więc server jak najbardziej na +

to ja dodam jeszce 1 pytanie macie jakis legion na urthem tez bym pogral w Aiona ale totalny brak ludzi a nie chce mi sie solo biegac klerykiem :/

Online nie jest aż takie rozbieżne obecnie na Urthem i Barusie. Teraz np. 300. Polecam grać na naszym servie. Nie ma takiej dramy znowu, że nie dałoby się tego przeżyć. Teraz są jeszcze Progress questy, które pomagają zdobyć pierwszy gp, wiec polecam grać 😊

Cześć, sorry,że znowu pytanie o serwer.
Może ktoś powiedzieć gdzie lepiej opłaca się wracać? NA czy EU? Wiele się zmieniło(premiera Archeage itp.) Pytanie do aktualnych graczy jak wygląda sprawa. Nie pytam o IS,tylko o populację.