Znowu szukam gry!

Witam, to znowu ja! :)

Skonczyłem dzisiaj Call of Juarez i przyznam, że zakochałem się w tej grze. Klimat, sposób narracji jest poprostu fantastyczny. Jak się już możecie domyślić szukam gry w kilmacie dzikiego zachodu. Konie, cowboye i spluwanie do wiader to to, czego oczekuje. Grafika nie gra dużej roli, ale nie chcę żeby była zbyt kanciasta. FPS czy TPS też nie ma znaczenia.

Grałem właśnie w Call of Juarez, oraz w Fallouty, które w jakiś sposób spełniały wymagania co do kilmatu. Liczę na Waszą pomoc! Więc - do dzieła.

Red Dead Redemption kupuje na wakacje.

Red Dead Redemption

@UP

Nie ma na PC.

@BUMP!

Skończyłeś wszystkie CoJ? Bo z tego co wiem na dzikim zachodzie sa 2 czesci, a teraz wyszla 3 w dystrybucji cyfrowej na steam.

Calkiem mozliwe ze troche powinien ci podejsc nowy BioShock :). albo :)http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=1&TEM=142

Spróbuj też CoJ na Multi :) Mnie osobiście przyciągnęło na długi czas.

Borderlands, Metro 2033 i Stalker, jeśli nie grałeś. Opcjonalnie Rage, Bioshock lub jeśli masz PS3 The Last Of Us.

Witam, to znowu ja! :)

Skonczyłem dzisiaj Call of Juarez i przyznam, że zakochałem się w tej grze. Klimat, sposób narracji jest poprostu fantastyczny. Jak się już możecie domyślić szukam gry w kilmacie dzikiego zachodu. Konie, cowboye i spluwanie do wiader to to, czego oczekuje. Grafika nie gra dużej roli, ale nie chcę żeby była zbyt kanciasta. FPS czy TPS też nie ma znaczenia.

Grałem właśnie w Call of Juarez, oraz w Fallouty, które w jakiś sposób spełniały wymagania co do kilmatu. Liczę na Waszą pomoc! Więc - do dzieła.

Red Dead Redemption kupuje na wakacje.