Po raz kolejny zdarza się sytuacja, kiedy otrzymuje warna - a tym razem blok na 7 dni za odświeżanie tematu.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72728-stream-melonoway/
Od moderatora Lemana... Szanowny Panie Lemanie, sugeruję zapoznać się z regulaminem działu, bo do jasnej cholery albo nie umie Pan czytać, albo jest pan moderatorem od siedmiu boleści i warnujesz byleby warnować.
Żeby nie było
Mam nadzieje, że teraz zauważysz. I uwaga oto ten regulamin CYTUJE
Witam,jest to forum specjalnie stworzone dla Streamerów oraz Videomakerów. Zostaną tutaj przeniesione wszystkie tematy tego typu. Powodem stworzenia tego podforum jest fakt, iż NIE obowiązuje tutaj punkt 3.2. regulaminu forum, który brzmi następująco:3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.Co to znaczy?Otóż zdarzały się sytuację kiedy streamer dostawał warny ponieważ bumpował swój temat tylko po to by poinformować, że aktualnie streamuje. Aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości, powstał właśnie taki dział. Oczywiście jeśli będzie panował nadzwyczajny spam to po prostu wyłączę naliczanie postów.Prosiłbym o zgłaszanie wszystkich tematów streamerów, których nie przeniosę samodzielnie jeśli któryś mi się ukryje Dziękuję i pozdrawiam!
Teraz DOKŁADNIE sobie przeczytaj co tu jest napisane, bo jeszcze takiej niekompetencji nie widziałam, żeby mod nie znam regulaminu.
Wnoszę o zdjęcie mi tej śmiesznej kary 7 dniowej i warnów za posty w wyżej wymienionym temacie.
Serdecznie nie pozdrawiam, użytkowniczka pod nickiem Melo