Znowu warn - BRAWO

Po raz kolejny zdarza się sytuacja, kiedy otrzymuje warna - a tym razem blok na 7 dni za odświeżanie tematu.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72728-stream-melonoway/

Od moderatora Lemana... Szanowny Panie Lemanie, sugeruję zapoznać się z regulaminem działu, bo do jasnej cholery albo nie umie Pan czytać, albo jest pan moderatorem od siedmiu boleści i warnujesz byleby warnować.

Żeby nie było

Mam nadzieje, że teraz zauważysz. I uwaga oto ten regulamin CYTUJE

Witam,jest to forum specjalnie stworzone dla Streamerów oraz Videomakerów. Zostaną tutaj przeniesione wszystkie tematy tego typu. Powodem stworzenia tego podforum jest fakt, iż NIE obowiązuje tutaj punkt 3.2. regulaminu forum, który brzmi następująco:3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.Co to znaczy?Otóż zdarzały się sytuację kiedy streamer dostawał warny ponieważ bumpował swój temat tylko po to by poinformować, że aktualnie streamuje. Aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości, powstał właśnie taki dział. Oczywiście jeśli będzie panował nadzwyczajny spam to po prostu wyłączę naliczanie postów.Prosiłbym o zgłaszanie wszystkich tematów streamerów, których nie przeniosę samodzielnie jeśli któryś mi się ukryje Dziękuję i pozdrawiam!

Teraz DOKŁADNIE sobie przeczytaj co tu jest napisane, bo jeszcze takiej niekompetencji nie widziałam, żeby mod nie znam regulaminu.

Wnoszę o zdjęcie mi tej śmiesznej kary 7 dniowej i warnów za posty w wyżej wymienionym temacie.

Serdecznie nie pozdrawiam, użytkowniczka pod nickiem Melo

Witam.

Lemana nie ma, więc mam nadzieję, że nie obrazisz się, jeżeli ja, z tego miejsca, przeproszę Cię w jego imieniu i zdejmę karę.

Przepraszam za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiam

I jak zwykle, zamiast napisać bezpośrednio do moda, albo admina, wyciągamy brudy na forum publiczne, bo administracja taka be i w ogóle. Ja jestem za niezdejmowaniem banów dla ludzi, którzy nie potrafią kulturalnie napisać do admina priva, tylko muszą wypłakać się w nowym temacie.

INB4 perm za multikonto ;P

W tym przypadku jestem skłonny przymknąć oko na multikonto z dwóch powodów:

1. Nie chcę tutaj podważać autorytetu Lemana, ale wina leży ewidentnie po jego stronie

2. Użytkownik jest streamerem, a przerwa tygodniowa, czy trochę krótsza, może go zaboleć.

Z racji tego, że ma tygodniowego bana, nie ma jak napisać na moda lub admina, tylko na skrzynkę zażaleń.

I jak zwykle, zamiast napisać bezpośrednio do moda, albo admina, wyciągamy brudy na forum publiczne

I jak zwykle ty musisz komentować każdy taki temat... Wnoszę o warna dla tego pana za nabijanie postów na takich tematach, każdy jeden z komentowany przez niego.

A co do bana. Nie rozumiem jak oni zostają modami nie czytając regulaminu.

7 warnów w 1 temacie, no ładnie.

ja też ostatnio dostałem 3 wary pod jednym tematem a co jak karać to karać. Dodatkowo to także był Leman hmmm ciekawe czy to przypadek.

ja też ostatnio dostałem 3 wary pod jednym tematem a co jak karać to karać. Dodatkowo to także był Leman hmmm ciekawe czy to przypadek.

He he, wiem, że to nie jest temat do pogawędek, ale twój nick tak świetnie pasuje do sytuacji . :P

Ech... Po pierwsze grzeczniej prosze, rozumiem warn warnem ale bez przesady... Ja bym po prostu drugie konto zalozyl albo wgle wyszedl z forum a nie puszczal wiazanki w publicznych tematach.

Po drugie - moim zdaniem w "zazalenia" powinno byc tak ze tylko moderatorzy + osoba zakladajaca moze pisac, bo potem ZAWSZE jest spam, rzucanie gnojem itd ;)

Tak jak powiedział Might, nie mogłam napisać wiadomości prywatnej i tak jak mówiłam to nie jest pierwszy raz.

Kiedy takie rzeczy wyciąga się na forum publiczne to przynajmniej trochę wstydu nabierze, że nie zna regulaminu forum. A po za tym "zażalenia" po coś są.

Z resztą ! W pierwszym dniu jak dostałam owy blok napisałam maila do administracji i nie doczekałam się odpowiedzi.

Skoro nie wiecie jaka jest sytuacja na tym forum to po cholerę się wgl wypowiadać.

Mam jedno konto to dlaczego mam robić milion innych, bo ktoś taki daje warny bezpodstawnie.

Wnosze o zamkniecie tematu bo zalozycielke wyraznie nerwy ponosza, po za tym sytuacja juz jest rozwiazana chyba ;)

Po raz kolejny zdarza się sytuacja, kiedy otrzymuje warna - a tym razem blok na 7 dni za odświeżanie tematu.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72728-stream-melonoway/

Od moderatora Lemana... Szanowny Panie Lemanie, sugeruję zapoznać się z regulaminem działu, bo do jasnej cholery albo nie umie Pan czytać, albo jest pan moderatorem od siedmiu boleści i warnujesz byleby warnować.

Żeby nie było

Mam nadzieje, że teraz zauważysz. I uwaga oto ten regulamin CYTUJE

Witam,jest to forum specjalnie stworzone dla Streamerów oraz Videomakerów. Zostaną tutaj przeniesione wszystkie tematy tego typu. Powodem stworzenia tego podforum jest fakt, iż NIE obowiązuje tutaj punkt 3.2. regulaminu forum, który brzmi następująco:3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.Co to znaczy?Otóż zdarzały się sytuację kiedy streamer dostawał warny ponieważ bumpował swój temat tylko po to by poinformować, że aktualnie streamuje. Aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości, powstał właśnie taki dział. Oczywiście jeśli będzie panował nadzwyczajny spam to po prostu wyłączę naliczanie postów.Prosiłbym o zgłaszanie wszystkich tematów streamerów, których nie przeniosę samodzielnie jeśli któryś mi się ukryje Dziękuję i pozdrawiam!

Teraz DOKŁADNIE sobie przeczytaj co tu jest napisane, bo jeszcze takiej niekompetencji nie widziałam, żeby mod nie znam regulaminu.

Wnoszę o zdjęcie mi tej śmiesznej kary 7 dniowej i warnów za posty w wyżej wymienionym temacie.

Serdecznie nie pozdrawiam, użytkowniczka pod nickiem Melo