Witam . Mój Problem polega na niewypakowaniu się pliku z patcha Metin2 . Ładuje się , Ładuje się i w pewnym % ładowania pisze coś takiego : pack_locale.pl not unpacked. To się stało kiedy ściagnełem EuroGunZ ... ;/ I po miesiącu wracam do metina i d*pa ;/ nie działa ... ;(( PROSZE POMOZCIE .
Zobacz :D
Synu zejdz z tej drogi... Ta droga prowadzi do Neo Kidztwa ... Zostaniesz Opentany przez Neo Kidow , Z bogiem synu z bogiem.
Też byłem tym opętany ale trudno z tego wyjść to jest tak jak narkotyk papierosy Naprawde masz inne lepsze gry!
pobierz patcha ręcznie, a Wy ludziska nie decydujcie za niego czy chce grać w Metina czy nie - ja osobiście też nikomu nie polecam(na szczęście - nie spędziłem przy tej grze nawet godziny) ale to nie znaczy, że narzucam innym, że nie mają grać bo to nie ma nic z tematem wspólnego.
RybSon to prawda ... Nie decydujcie moim życiem . Może ja lubie te gry ? Spędziłem przy niej większośc czasu niż na wszystkich innych które miałem na kompie .
moze antywirus cos blokuje?

Witam . Mój Problem polega na niewypakowaniu się pliku z patcha Metin2 . Ładuje się , Ładuje się i w pewnym % ładowania pisze coś takiego : pack_locale.pl not unpacked. To się stało kiedy ściagnełem EuroGunZ ... ;/ I po miesiącu wracam do metina i d*pa ;/ nie działa ... ;(( PROSZE POMOZCIE .